Koen Schuurmans
Image default
Industrie

De vele mogelijkheden van forceren

De forceertechniek wordt al tientallen jaren toegepast op diverse materialen. Onder forceren wordt verstaan het in een bepaalde vorm dwingen van een materiaal. Dat materiaal kan van alles zijn: aluminium, staal, roestvrijstaal, tin, koper of zink. Door het materiaal om te vormen tot een bepaalde vorm kan er een gebruiksvoorwerp van worden gemaakt. Denk hierbij aan een afschermkap op maat. Maar deze techniek kan ook worden toegepast om materialen te maken die bijvoorbeeld worden gebruikt bij de bouw van een huis of bij het aanleggen van installaties voor water of elektriciteit. Er zijn talloze mogelijkheden.

Forceren is zeer specialistisch

Als u materiaal wilt laten forceren dan is het belangrijk om uw opdracht aan te bieden bij een specialist. Zo’n specialist is Reijgers & Schallies in de regio Amsterdam. Zij werken al met de forceertechniek sinds de jaren 40 van de vorige eeuw. Dat betekent dat het bedrijf een ruime ervaring heeft opgedaan waar zij op kunnen terugvallen. Daar profiteren uiteraard de klanten van die hun opdracht bij dit bedrijf aanbieden. Elke opdracht voor forceren is maatwerk en wordt met de grootst mogelijke precisie uitgevoerd. Het omvormen van materialen gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig.

Wilt u meer weten over forceertechnieken?

De techniek van forceren kent veel facetten en mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die forceren biedt? Kijk dan eens op de website van Reijgers & Schallies uit Amsterdam. Hier ziet u ook voorbeelden van wat er mogelijk is met deze techniek en wat het bedrijf nog meer voor u kan betekenen. U vindt hier uiteraard ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wilt u eerst meer informatie dan kunt u uiteraard ook daarvoor contact opnemen. Opdrachten worden met de grootste zorg uitgevoerd. U kunt rekenen op uitstekende kennis van zaken die jarenlang teruggaat. Uw order is hier dan ook in uitstekende handen.