Koen Schuurmans
Image default
Kunst en Kitsch

Dé kunsthandel van Blaricum

Voor prachtige kunst zoekt u niet verder dan Marquant Kunsthandel te Laren, nabij Blaricum. Al meer dan dertig jaar is deze veelzijdige kunsthandel een begrip in het vakgebied. Niet alleen koopt u hier uw kunst, u kunt hier ook terecht voor alle andere zaken omtrent kunst. Denk hierbij aan inlijsten, restaureren, conserveren en kunstzorg. Wanneer u een bezoek brengt aan deze kunsthandel kunt u er zeker van zijn verrast en geïnspireerd te raken.

Gooise dorpsgezichten

Kenmerkend voor de collectie van Marquant Kunsthandel te Laren, bij Blaricum, zijn de Gooise dorpsgezichten. Een Larens dorpsgezicht pronkt fier in deze kunsthandel voor ieder die komt kijken. In de standaardcollectie zijn altijd werken uit de zogeheten ‘Larense School’ aanwezig. De Larense schol is een verzamelnaam voor een groep kunstenaars die aan het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw actief waren in de omgeving van Laren. Hoewel zij ook in andere kunstgebieden opereerden, bestond de kern van deze school uit schilders. Wanneer u een bezoek brengt aan deze kunsthandel in Laren kunt u zich laten inspireren door deze prachtige schilderijen.

Alles in één kunsthandel

Voor alles omtrent kunst gaat u naar deze kunsthandel in Laren, op circa tien minuten rijden van Blaricum. De veelzijdige dienstverlening van deze kunsthandel zorgt ervoor dat u hier terecht kunt voor veel meer dan alleen de aanschaf van kunst. Of het nu gaat om een museaal schilderij of om een borduurwerk, hier kunt u het laten inlijsten. Wat lijsten betreft: wanneer het gaat om oude of antieke lijsten bent u hier ook in goede handen voor restauratiewerkzaamheden – net als voor de olieverfschilderijen zelf. Met zuurvrije materialen en museumglas kunt u uw werken op papier bij deze kunsthandel nabij Blaricum veilig laten conserveren. Met de professionele kunstzorg zijn uw werken veilig en, wanneer u kiest voor restauratie van verouderde werken, wordt hier de pracht en praal van het schilderij weer geheel teruggebracht.