Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

De diensten van TREC Housing

TREC Housing biedt een totaalpakket aan bij de verhuur, verkoop en aankoop van zowel woningen als bedrijfspanden. U wordt geholpen vanaf het eerste gesprek tot de overdracht van de sleutel. Er wordt altijd gehandeld vanuit de wensen van u en er wordt altijd nauw contact gehouden. Of u op zoek bent naar een tijdelijke huurder voor een korte periode of iemand die voor een langere tijd huurt en zich wendt tot The Real Estate Company om de woning te beheren. 

De beste partner voor aankoop en verkoop

Bij het kopen en verkopen kan The Real Estate Company de beste hulp bieden. De specialiteit van The Real Estate Company is het bij elkaar brengen van de beste partijen. Er wordt nauw met u samengewerkt waarbij het gewenste resultaat centraal staat. 

Het verkoopproces 

Wat u kunt verwachten bij de hulp van verkoop is het vaststellen van de vraagprijs, om de verkoop van een woning te bevorderen worden er foto’s en opnames gemaakt om hier uiteindelijk een media presentatie van te maken. Deze presentatie wordt uiteindelijk geplaatst op de website van The Real Estate Company, Pararius, Funda en social media campaigns. The Real Estate Company verzorgt bezichtigingen voor de woning, ook worden er onderhandelingsgesprekken gevoerd met nauw overleg met u als verkoper. Nadat The Real Estate Company alle stukken heeft ingeleverd bij de notaris wordt er een inspectie gedaan van de woning voor de notariële overdracht. Tot en met de sleutel is overgedragen wordt en begeleiding gegeven door TREC Housing.

De aankoop van een woning

Bij het kopen van een woning wordt er een complete begeleiding aangeboden bij het gehele proces van begin tot eind. Binnen dit proces worden de juridische en bouwkundige aspecten onderzocht en wordt er gekeken naar de reële marktwaarde. Uiteindelijk wordt de koopakte doorgenomen en uitgelegd zodat er geen verwarring kan ontstaan en u blijft zitten met vragen.