Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Dankzij deze duurzame catering serveert u home-made en biologisch hapjes aan uw gasten

Bent u op zoek naar een unieke aankleding voor uw evenement? Ontdek dan eens de mogelijkheden bij The-Eet-team. Zij zijn een ware specialist als het gaat om een duurzame catering bij zowel grote als kleine gelegenheden. Zij cateren door heel Nederland en serveren daarbij biologische en duurzame gerechten. Wat voor evenement gaat u organiseren? Schakel hen in voor het organiseren van uw evenement en maak het tot een groot succes! Met al 20 jaar ervaring neemt deze cateraar namelijk alle zorgen uit handen.

De vele mogelijkheden

Geen feest is hetzelfde en waarschijnlijk heeft u ook wel specifieke wensen voor uw feest. Heeft uw feest bijvoorbeeld een bepaald thema dat duidelijk naar voren moet komen? Of wilt u niet alleen hapjes, maar ook een heel diner serveren aan uw gasten? Er is veel mogelijk wat betreft duurzame catering bij deze partij. Bovendien werken zij uitsluitend met biologische en duurzame producten. De producten die worden gebruikt bij catering van The-Eet-team zijn op duurzame wijze geproduceerd. Dit betekent dat zij uitsluitend duurzaam gekweekte vis en scharrel of biologisch vlees gebruiken. Daarnaast wordt er ook veel samengewerkt met lokale leveranciers, waardoor we zoveel mogelijk gebruikt wordt gemaakt van seizoensproducten uit de streek. Daarnaast is er ook ontzettend veel mogelijk. Wilt u enkel biologische home-made hapjes? Dan trekken zij alles uit de kast om uw gasten op smaakvolle wijze te verrassen. Daarnaast schakelt u hen ook in voor een compleet ontbijt, lunch of diner.

Hulp bij de uitvoering van uw feest

De werknemers van deze cateraar denken graag met u mee bij het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen. Zij hebben de afgelopen jaren complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld en zetten dit graag voor u in. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van duurzame catering in Amsterdam? Neem eenvoudig contact met hen op!

https://the-eet-team.nl/