Koen Schuurmans
Bedrijven

Dakdekker Roosendaal

Dakdekker in omgeving Roosendaal gezocht?

Moet uw dak gerenoveerd of gerepareerd worden? Moet er onderhoud aan verricht worden, of wilt u uw dak laten isoleren? Voor al uw dakwerken bent u bij Satijn Dakbedekkingen aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Zevenbergen en actief in de hele regio, zo ook in Roosendaal en Breda. Als ervaren dakdekkersbedrijf leveren wij een dienstverlening van de bovenste plank. Onze vakmannen komen graag bij u langs om u van een goed en waterdicht dak te verzekeren.

Hoogwaardige dienstverlening

Als dakdekker bieden we verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om werkzaamheden aan de dakgoot, reparatie van uw dak, het aanleggen van isolatie of het plaatsen van een geheel nieuwe dakbedekking, bij ons zit u goed. Wat voor dakbedekking u ook heeft (bitumineuze, EPDM of PVC), wij weten er wel raad mee. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zoals u van een vakman mag verwachten. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen ontvangt u ook nog eens 10 jaar garantie op de waterdichtheid van uw dak.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u graag een scherpe en vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gelijk contact op, wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen via 06 558 402 87 of het contactformulier op de website invullen.

https://www.satijndakbedekkingen.nl/