Koen Schuurmans
Bedrijven

Architecten Den Bosch

Mijn ervaring met Architecten Den Bosch – Architectenbureau JVAI

Ik huurde bijna twee jaar geleden architecten in Den Bosch in van Architectenbureau JVAI voor de bouw van mijn nieuwe sportschool en ik ben erg te spreken over de dienstverlening en service van deze twee heren, Maarten Janssen en Edwin Verkuylen. Ik voel me als klant erg serieus genomen en werd bij de iedere stap nauw betrokken. Ze namen regelmatig uit zichzelf contact op en als ik met vragen belde, kreeg ik gemakkelijk iemand te spreken.

De betrokkenheid van Architectenbureau JVAI

Toen we in de beginfase van ons project zaten en we aan de slag gingen met het plan voor het nieuwe sportpand kreeg ik de ruimte om aan te geven wat ik belangrijk vond voor de indeling van het gebouw, wat voor mij echt onmisbaar was en kon ik ook uiten waar ik bij mijn oude sportschool minder blij mee was. Daardoor konden Maarten en Edwin gericht aan het plan en vervolgens aan het ontwerp werken.

Waar ik van tevoren niet over had nagedacht, waren gesprekken met de gemeente over vergunningaanvragen en afspraken met andere instanties. Maar dit architectenbureau in Den Bosch heeft mij adequaat bijgestaan in de voorbereiding en tijdens de afspraken zelf. Echt een topservice!

Ook Architectenbureau JVAI inschakelen?

Ik ben erg tevreden met het resultaat, maar ook zeker met de weg ernaartoe. Daarom zou ik iedereen deze architect in Den Bosch aanraden! Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar architectenbureau in Den Bosch? Kies dan voor JVAI! Je kunt gemakkelijk contact met ze opnemen en op hun website hun portfolio inzien.

https://jvai.nl/