Koen Schuurmans
Image default
Industrie

App voor al je KLIC-meldingen

Als bouwbedrijf is het begrijpelijk dat je alle KLIC-meldingen niet altijd goed bij elkaar kunt houden. Het is dan ook fijn om hier een app voor te hebben, zodat alle meldingen in één overzicht te zien zijn. Naast dat je alle meldingen kunt zien, krijg je ook een bericht als een melding binnenkort afloopt. Dit kan allemaal met de Mister KLIC app. De klic melding app is erg handig, aangezien alles online is. Tegenwoordig is het zelfs verplicht om je meldingen op locatie online te hebben. Zo voldoe je dus aan de verplichting en heb je voor jezelf een fijn overzicht.   

Verschillende groottes aan schermen 

Het fijne aan de klic melding app, is dat je in je bedrijf alle medewerkers toegang kunt geven. Hier zit dus geen limiet aan. Je wilt natuurlijk ook dat alle medewerkers informatie hebben over de leidingen en kabels die zich ondergronds bevinden. De een vind het fijn om via een mobiel te werken en de ander heeft liever een tablet. Met de app is dit geen probleem. Het is namelijk mogelijk om dit te bekijken op diverse schermen. Zelfs een computer kan gebruikt worden. Het is erg belangrijk om goed te snappen waar de meldingen over gaan. Je wilt als bedrijf natuurlijk voorkomen dat je tijdens het graven schade aanricht aan leidingen of kabels, omdat je te weinig informatie had over het gebied. 

Meldingen in de app 

Als je van de app gebruikmaakt, dan zijn er meerdere meldingen die gedaan kunnen worden. Ben je als bedrijf klaar voor het graven en wil je aan de slag gaan? Dan kun je een graafmelding krijgen. Deze melding is voor twintig werkdagen zichtbaar en geeft jou een goed inzicht in 500 x 500 meter aan gebiedsomvang. Ook is het mogelijk om een oriëntatieverzoek te doen. Met deze melding krijg je van tevoren meer inzicht in kabels en leidingen. Dit kan dus al ver van tevoren en deze melding blijft altijd staan. Je hebt hiermee inzicht in 2500 x 2500 meter gebiedsomvang. Als laatste heb je de calamiteitenmelding waarbij je eventuele dreiging voor schade en letsel kunt zien. 

https://misterklic.nl/