Koen Schuurmans
Image default
Eten en drinken

Kies voor zaalverhuur bij dit knusse restaurant nabij Alblasserdam

Bent u op zoek naar zaalverhuur in de omgeving Papendrecht en Alblasserdam? Bij De Krom in Oud-Alblas kunt u terecht voor de huur van diverse ruimtes. Bij dit restaurant verzekert u uzelf van vriendelijke medewerkers en uitstekende service. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u zorgeloos geniet van een gezellige middag of avond met al uw collega’s, familie of vrienden. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden!

Geniet onbezorgd van uw geweldige feest

Bij dit restaurant kunt u terecht voor zaalverhuur in de omgeving Papendrecht en Alblasserdam. Zij beschikken over diverse ruimtes van verschillende oppervlakten. Of u nu een trouwerij, jubileum, verjaardagsfeest of bedrijfsborrel organiseert: door de ligging van de moderne en sfeervolle brasserie vormen de zalen de basis voor een geslaagd feest! Het restaurant is gelegen in een groene omgeving en biedt uitzicht over de prachtige rivier de Alblas. De ruimtes zijn mooi aangekleed en hebben een authentieke uitstraling. Geeft u een themafeest? Dan passen de medewerkers de aankleding graag aan, zodat deze naadloos aansluit bij het thema. Daarnaast verzorgen zij de catering, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. U kunt dan onbezorgd genieten van uw gezellige feest! Voor zowel een kleine als grote groep zijn de ruimtes zeer geschikt. Wanneer u besluit om een zaal te huren bij dit restaurant in Oud-Alblas, kunt u een feest geven voor minimaal 25 en maximaal 250 personen.

Ontdek alle mogelijkheden

Door een ruimte te huren bij dit knusse restaurant, organiseert u een onvergetelijk feest op een toplocatie! Wilt u gebruikmaken van de zaalverhuur van deze gezellige brasserie in de omgeving van Alblasserdam en Papendrecht? Neem dan gerust contact op met de behulpzame medewerkers. Zij voorzien u graag van alle informatie en bespreken met u de mogelijkheden. Met de vele jaren ervaring in het organiseren van verschillende feesten en partijen vindt u dé perfecte locatie voor uw aankomende feest.

https://www.dekromoudalblas.nl/