Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

6 leuke en betaalbare ideeën voor kinderfeestjes

Proberen ideeën te bedenken voor een kinderfeestje dat zowel leuk als betaalbaar is, kan een hele uitdaging zijn. Maar met een beetje creativiteit is het zeker mogelijk om een geweldig feest te geven zonder de bank te breken. Hier zijn 10 leuke ideeën om je op weg te helpen.

1. Ga picknicken in het park

Dit is een geweldige optie als het mooi weer is. Pak wat broodjes, snacks en drankjes in en ga naar je plaatselijke park voor een verjaardagspicknick. Vergeet niet wat spelletjes of activiteiten mee te nemen om de kinderen te vermaken.

2. Ga naar de dierentuin

De meeste dierentuinen hebben speciale tarieven voor groepen, waardoor dit een zeer betaalbare optie is voor een verjaardagsfeestje. De kinderen zullen het geweldig vinden om alle dieren te zien, en je kunt zelfs een lunch meenemen om nog meer geld te besparen.

3. Ga lasergamen 

Lasergamen is de afgelopen jaren een enorm populaire keuze geworden bij kinderen van alle leeftijden. Het is actief, het is spannend en het is in teamverband. Wanneer je met een grote groep gaat is het ook nog redelijk voordelig. Zoek jij een leuke locatie om te lasergamen buiten? Neem dan eens een kijkje bij een van de vele mooie locaties van Bubbelbal.

4. Geef een zwemfeestje

Wat we gaan doen is nog een verassing, maar neem je zwemkleding mee. Als je toegang hebt tot een zwembad (of iemand kent die dat heeft) is dit een geweldige optie voor een zomers verjaardagsfeestje. Zorg er wel voor dat je voldoende zonnebrandcrème bij de hand hebt! Ook in de winter kun je zwemmen, in een verwarmd binnenbad

5. Maak je eigen pizza’s

Dit is altijd een hit bij kinderen (en volwassenen!). Je kunt de pizza’s zelf maken of kant-en-klaar deeg en saus kopen bij je plaatselijke supermarkt. Laat dan iedereen zijn pizza’s bekleden met zijn favoriete toppings en bak ze in de oven. Yum!

6. Filmavond

Kies een paar kindvriendelijke films uit en houd een gezellige filmavond thuis, compleet met popcorn en snacks in overvloed! Je kunt zelfs een provisorisch “theater” in je woonkamer maken door dekens aan stoelen te hangen om gordijnen te maken, enz

 

https://www.bubbelbal.nl