Koen Schuurmans
Bedrijven

Zoekt u een schakelkast?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een schakelkast of besturingskast kan produceren en installeren? Dan bent u bij Scholten Panelen aan het juiste adres! Het zorgvuldig produceren en installeren van een schakelkast is een van de specialisten waarvoor u bij Scholten Panelen aan het juiste adres bent. Scholten Panelen is namelijk een van de grootste paneelbouwers van ons land. Voor alles wat te maken heeft met paneelbouw bent u bij Scholten Panelen op het juiste adres.

Een schakelkast van Scholten Panelen

Een schakelkast is niet geheel onbelangrijk in een industrieel bedrijf. Een schakelkast of een besturingskast is namelijk een van de belangrijkste technische componenten van een bedrijf. Maar wat is een schakelkast nou eigenlijk? Een schakelkast is een stalen, aluminium of roestvrij stalen kast waar elektrische of elektronische componenten in zitten. Met dit paneel kan men een apparaat, toestel of een andere installatie in een fabriek of een gebouw bedienen. De schakelkasten of besturingskasten van Scholten Panelen worden gebouwd door de medewerkers van Scholten Bouw die werken volgens een hoge standaard. Daarom levert Scholten Bouw altijd kwaliteit. Alle schakelkasten en besturingskasten die Scholten Panelen bouwt, worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm.

Over Scholten Panelen

We vertellen u graag wat meer over Scholten Panelen. Scholten Panelen wil duurzame maar kostenbesparende adviezen geven aan haar klanten, zodat samen het optimale resultaat bereikt kan worden. Naast schakel- en besturingskasten, vervaardigt Scholten Panelen ook laagspanningsverdelers, pneumatiek- en hydrauliek panelen. Alle producten die Scholten Panelen vervaardigt worden helemaal naar de wens van u als klant geproduceerd. Alle producten worden volgens de wens van de klanten geproduceerd omdat de afnemers van de producten zich vaak in het industriële markt bevinden.

Wanneer u dit wens kunnen de medewerkers van Scholten Panelen op locatie ondersteuning bieden. Onze medewerkers zijn namelijk overal inzetbaar. Aan wal maar ook op de zee.

Klanten kiezen voor Scholten Panelen vanwege de volgende punten:

  • Scholten Panelen biedt een compleet concept op maat
  • Een investering voor de toekomst
  • Levert zowel standaard panelen als maatwerk
  • Merkonafhankelijk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten
  • Scholten Panelen ontzorgt

Schaf een schakelkast aan van Scholten Panelen

Bent u enthousiast geraakt over wat de professionele en vakkundige medewerkers van Scholten Panelen voor u kunnen betekenen op het gebied van schakelkasten of besturingskasten? Voor alles wat maar met paneelbouw te maken heeft bent u bij Scholten Panelen op het juiste adres! Wanneer u interesse heeft in paneelbouw of een schakelkast of een besturingskast wilt aanschaffen, is Scholten Panelen de beste partij. Wanneer u meer wilt weten over een schakelkast kunt u vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers.

http://www.scholtenpanelen.nl/schakelkasten