Koen Schuurmans
Image default
Winkelen

Zilveren oorbellen: De populaire keuze voor een alledaagse stijl

Als het gaat om oorbellen, is zilver een populaire keuze voor een alledaagse stijl. Zilver heeft een koele, eigentijdse look die goed werkt met veel verschillende outfits. Daar komt ook nog eens bij dat zilver minder duur is dan goud. Zilveren oorbellen zijn dus een geweldige optie als je ook wil denken aan je budget. In deze blog zullen we een kijkje nemen naar de verschillen tussen goud en zilver. Ook kijken we naar wanneer je het beste zilveren oorbellen kunt dragen, en de verschillende soorten zilveren oorbellen die beschikbaar zijn. We zullen je ook helpen te bepalen of zilveren oorbellen passen bij je persoonlijkheid en stijl.

Zilveren oorbellen en andere materialen

Als we zilveren oorbellen vergelijken met andere populaire materialen van een hoge kwaliteit, komen we snel bij goud uit. Zilver is minder duur dan goud, waardoor het een meer betaalbare optie is. Alhoewel beide goud en zilveren oorbellen gecombineerd kunnen worden met verschillende kleuren en looks, hebben veel mensen hun voorkeur voor het een of het ander. Vaak is dit een kwestie van persoonlijke smaak. Ook je budget kan hierin meespelen. Zilveren oorbellen zijn namelijk goedkoper dan goud. Mocht je geen keuze tussen deze twee materialen kunnen maken, kun je ook je huidtint meenemen. Zilveren oorbellen passen vaak beter bij koelere huidtinten en gouden sieraden beter bij warmere huidtinten.

Verschillende soorten zilveren oorbellen

Zilveren oorbellen zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen, waaronder oorknoppen, hangers, en hoepels. Zilveren oorbellen zijn ook een goede keuze voor mensen met allergieën, omdat ze minder kans op een allergische reactie veroorzaken. Dit komt doordat goedkopere materialen die vaak bedekt worden met een zilverkleurig laagje door de tijd heen aflaten. Veel mensen kunnen niet goed tegen het materiaal wat onder dit laagje zit, waardoor hun oren vaak opzwellen. Echt zilveren oorbellen laten daarbij niet af als ze vaker in contact komen met zweet of water. Goedkopere oorbellen laten op den duur vaak een groenachtige waas op de huid achter.

Zilveren oorbellen kopen

Wanneer je zilveren oorbellen wilt kopen, zijn er een paar aspecten die je moet in gedachten houden. Ook zilveren oorbellen verschillen in hun budget, wat veel voor sommige personen kan uitmaken. Daarnaast is de vorm van je gezicht belangrijk om mee te nemen. Mensen met een hoekig gezicht kunnen namelijk beter kiezen voor ronde oorbellen. Mensen met een rond gezicht kunnen beter kiezen voor hoekige zilveren oorbellen. Nu weet je precies waarom zilveren oorbellen een goede keuze zijn en waar je op moet letten als je ze wilt kopen!