Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Zebraport: dé specialist in industriële apparatuur

Intermediair gespecialiseerd in industriële apparatuur

Het is voor bedrijven vaak moeilijk een gepaste keuze te maken uit het enorme aanbod aan producten. Zeker als het over industriële apparatuur gaat, zijn er ontzettend veel mogelijkheden Het is daarom handig een intermediair, zoals Zebraport, in te schakelen. Zebraport heeft zich namelijk in technische apparatuur gespecialiseerd en weet dan ook perfect hoe vraag en aanbod samen te brengen. Ze nemen de zoektocht van uw bedrijf over, zodat u steeds de beste producten aangeboden krijgt.

Zelfreinigende vloeistoffilters

Bij Zebraport kan u eerst en vooral terecht voor vloeistoffilters. Ze bieden automatisch zelfreinigende vloeistoffilters van het merk Filtrex aan. Deze filters worden vooral gebruikt voor industriële toepassingen in de technische en de maritieme sector. De vloeistoffilters van Filtrex zijn uitermate betrouwbaar en van de beste kwaliteit. Bovendien bestaan er verschillende types, zodat u ze met alle mogelijke apparaten kan combineren!

Constante zuivering van water

Naast vloeistoffilters heeft Zebraport zich ook toegespitst op de UV-C apparatuur van het Franse BIO-UV. Deze ultraviolet oplossingen reinigen en desinfecteren water voor industriële toepassingen. Zo wordt de apparatuur van BIO-UV vaak ingezet voor het zuiveren van drinkwater of van vijverwater. De mogelijkheden van de apparaten van BIO-UV zijn enorm divers. Dankzij de perfecte zuivering kan u het water trouwens voortdurend hergebruiken. Zo draagt u ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu!

Uitstekende service

Zebraport is een professionele intermediair die u bijstaat tijdens de zoektocht naar industriële apparatuur. Ze werken enkel met kwaliteitsvolle producten en besteden veel aandacht aan een optimale dienstverlening, zodat u op geen enkel moment problemen ondervindt. Dankzij Zebraport vindt u dan ook steeds het geschikte product van de beste kwaliteit, een product dat bovendien perfect bij uw industriële infrastructuur past!