Koen Schuurmans
Image default
Woningen

Woning verduurzamen? EA-Kunststoftechniek

Heeft u ook plannen om uw woning te veduurzamen met nieuwe kozijnen? Waarom dan niet direct kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek.

We zien het overal, zonnepanelen, spotjes op TV om energie te besparen en tal van andere zaken waarin u op tips gewezen wordt om uw woning te verduurzamen. Isoleren is het keyword van 2020. Niet alleen in uw voordeel, ook de overheid heeft een aanmerkelijk belang om te voorkomendat u gas of energie verbruit of verstookt. We moeten eraan geloven, Nederland moet verduurzamen. 

Verduurzamen met EA-Kunststoftechniek

Wat betekent dat nou precies? Kort uitgelegd moeten we de stikstof terugdringen. Deze ontstaat onder andere bij verbranding van energie. En omdat Europa strenge regels hanteert die Nederland natuurlijk als braafste jongetje van de klas gelijk op wil volgen zijn er meerdere belangen bij gebaat dat u zo min mogelijk energie verbruikt. 

En wat kan nou een beter begin zijn om uw stookkosten terug te dringen met nieuwe kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek. Alle ramen, deuren en kozijnen worden netjes vervangen en voorzien van dubbel isolerend glas, het zgn HR++ glas. Super isolerend en volledig onderhoudsvrij. 

Onderhoudsvrije kunststof kozijnen

Onderhoudsvrij? horen we u denken? Ja inderdaad. Daar waar de meeste kunststof kozijnen toch weinig onderhoud nodig hebben zoals jaarlijks invetten met wax, hebben de kozijnen van EA-Kunststoftechniek geen enkel onderhoud nodig. Dat komt omdat zij werken met de allerbeste profielen van Schuco kozijnen. Schuco maakt in haar kunststof kozijnen geen gebruik van weekdelen en daarom zullen deze kozijnen nooit verkleuren. Schilderen en ander onderhoud hoeft logischerwijze ook niet te gebeuren. 

Daardoor zijn de kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek niet alleen super isolerend, maar ook volledig onderhoudsvrij. En merkbaar besparend op stookkosten dankzij de hoge isolatie waardes. (zie ook: voordelen kunststof kozijnen)

Montage volgens alle richtlijnen

EA-Kunststoftechniek monteert volgens alle richtlijnen die afgegeven zijn door KOMO, VKG en Schuco zelf zodat u het maximale rendement uit uw woning haalt.

Wilt u ook meer weten over uw mogelijke nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas? Neem dan vrijblijvend contact met EA-Kunststoftechniek op. U vindt ze op https://ea-kunststofkozijnen.nl

Wilt u eerst meer ervaringen of reviews lezen over dit bedrijf? Kijk dan op reviews

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/