Koen Schuurmans
Image default
Auto's en Motoren

Een Volkswagen Transporter leasen

Het leasen van een ruime en betrouwbare leasebus wordt door steeds meer ondernemers gedaan. Een bedrijfsbus leasen heeft dan ook specifieke meerwaarde boven het kopen van eigen bedrijfsbussen of andere manieren van zakelijk vervoer. 

Een Volkswagen Transporter leasen geldt als een van de populairste en meest gewilde automerken als het aankomt op bedrijfsbussen. Maar wat is er nu zo fijn aan een Volkswagen Transporter leasen, of een transportbus van een ander merk? De voordelen en nadelen van een bus als een Volkswagen Transporter leasen zijn meer dan interessant!

Altijd overzicht over de transportkosten

Een interessant aspect van een Volkswagen Transporter leasen is dat je administratief altijd heel duidelijk in kaart hebt hoeveel kosten je als ondernemer kwijt bent aan transport en vervoer. 

Het zakelijk rijden via leasecontracten is namelijk erg overzichtelijk, omdat je iedere maand één factuur krijgt zonder onverwachte kosten. Je betaalt voor het leasen, maar ook de APK, reparaties, tussentijds onderhoud, de verzekering en wegenbelasting zijn in dit totaalbedrag opgenomen. Zo kom je niet voor onverwachte uitgaven te staan betreffende het zakelijk vervoer. Het enige onderdeel dat je zelf nog betaalt zijn de brandstofkosten, maar die zijn doorgaans vrij voorspelbaar. 

Veel tijdsbesparing en gebruiksgemak

Een enorm winstpunt van Volkswagen Transporter leasen is, naast het financieel heldere beeld dat je voor vervoer krijgt, de tijd die je als bedrijfsleider uitspaart. Je hebt immers geen omkijken meer naar jouw bedrijfsbussen. Zeker wanneer je veel bussen en zakelijke auto’s rond hebt rijden, kan bij auto’s in eigen beheer veel tijd verloren gaan met het onderhouden van deze auto’s.

Tijd is geld, dus is een leasebus een slimme manier om op dit punt te besparen. Want mocht er iets aan de hand zijn met een van de bedrijfsbussen, dan gaat deze leasebus naar de garage en wordt dan snel gerepareerd. Intussen krijg je dan een vervangende bus mee, zodat je geen financiële schade oploopt. Ideaal toch, om op zo’n manier voordelig en zorgeloos een of mer bedrijfsbussen rond te hebben rijden? Vraag nu online om advies op maat of huur direct jouw goed onderhouden, voordelige en nieuwe leasebussen via ons!

 

Bezoek de bedrijfswagenadviseurs.nl