Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Wat je moet weten als je een schildersezel gaat kopen

Er zijn veel verschillende soorten schilders ezel die je kunt kopen, als jij van plan bent om een schilders ezel te kopen lees dan eerst deze blog voor wat informatie over de verschillende soorten schilders ezel die er op de markt zijn zodat je weet wat jij nodig hebt. Wil jij weten wat je mogelijkheden zijn? Lees dan vooral verder.

Een Opvouwbare Statief schildersezel kopen

Dit soort Ezel is erg handig voor iemand die niet veel plek heeft, dankzij de kleine en makkelijke opbergbaarheid is deze ezel perfect voor mensen die wel nog willen schilderen maar er niet altijd mee bezig zijn. Dankzij de verstelbare poten is deze schildersezel ideaal voor wie dan ook aangezien je kunt aanpassen hoe hoog hij is dus als je zitten of staand wilt schilderen het is allemaal mogelijk. Een ander plus punt van het opvouwbaar statief is dat je hem op je tafel kunt neerzetten en daar schilderen

Een Traditionele schildersezel kopen

Een traditionele schildersezel is uit hout en iedereen kan zich wel voorstellen hoe hij er uit ziet. De houten schildersezel is goedkoop, betrouwbaar en het maakt niet uit of je er wat verf op morst. Dankzij het feit dat de ezel altijd even groot is zul je als je vaker met dezelfde ezel werkt snel gewend zijn aan de vorm en grootte van de ezel. Er bestaan veel verschillende soorten modellen en groottes dus voor iedereen zal er wel een soort tussen zitten.

Een Tafel schildersezel kopen

Als laatste zullen wij het hebben over de tafel schildersezel. Als je een tafel schildersezel kopen wil dan zul je de keuze moeten maken tussen een traditionele uit hout of een metalen opvouwbare. Daarbovenop zijn er ook schildersezels die aan een schilders koffer vast zitten. Dan heb je direct al je verf bij de hand.

https://www.schildersezel-enzo.com/