Koen Schuurmans
Image default
Vakantie

Geniet van een heerlijke rondreis door Sri Lanka met de kinderen

Wilt u lekker met het hele gezin genieten van een rondreis door de mooiste gebieden in Azië? Kies dan voor een verzorgde rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen. Original Asia biedt deze rondreizen aan en heeft een perfecte reis samengesteld met een mix van zowel natuur als cultuur. Wilt u graag zelf invloed uitoefenen op de rondreis? Dat kan! Geef uw voorkeuren op aan Original Asia. Zij stellen een reis op maat voor u samen. Deze reis is geheel privé en wordt tot in de kleinste details verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Voor een heerlijke rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen, schakel je de hulp in van deze specialist.  

Kies voor luxe met een verzorgde rondreis door het prachtige Vietnam

Wilt u liever genieten van een luxe rondreis door Vietnam? Ook dan kunt u terecht bij Original Asia. Deze reis duurt in totaal 23 dagen en is volledig uitgestippeld met alle bekende highlights en de verborgen parels van het land. Ook deze reis is zelf samen te stellen. De experts luisteren graag naar uw specifieke wensen om een perfecte reis neer te zetten. Kies bijvoorbeeld voor een kortere of langere reis, of juist meer avontuur of meer luxe. Alles is mogelijk bij deze aanbieder. Het belangrijkste is dat u de luxe rondreis door Vietnam nooit meer zal vergeten.

Kies voor een verzorgde reis op maat bij deze specialist

Original Asia is dé specialist in het samenstellen van rondreizen door Azië. Wilt u lekker met de kinderen een rondreis maken door Sri Lanka en de Malediven? Of kiest u voor een luxe privé rondreis door het prachtige Vietnam? Alle reizen worden volledig verzorgd en zijn naar eigen wens aan te passen. Wilt u meer informatie over de reizen van deze aanbieder? Ga dan naar hun website en neem contact op.