Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Warm Wit LED Strips

Warm Wit LED strips

U bent op zoek naar een manier om uw huis meer uitnodigend en gezellig te maken. Warm witte LED strips zijn de perfecte oplossing! Ze zorgen voor zachte, warme verlichting die aangenaam is voor de ogen en elke sfeer creëert die u wilt. Bovendien zijn ze flexibel, zodat u ze in kleinere secties kunt knippen met hun zelfklevende achterkant, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om precies de juiste plek voor deze lampen in uw huis te vinden. Begin vandaag nog met het bestellen van onze warm witte LED strips op onze website! 

Losse warm witte LED strips

We willen allemaal een warme, uitnodigende sfeer in ons huis creëren, maar we willen niet veel geld uitgeven aan mooie verlichtingsarmaturen of lampen. Deze Losse Warm Wit LED-strips zijn een goedkope en gemakkelijke manier om telkens weer perfecte sfeerverlichting te krijgen! Ze passen onder kasten, boven bedden, langs leuningen – waar u ze maar nodig hebt!

Dit is de makkelijkste manier die ik heb gevonden om mooie accentverlichting toe te voegen. Deze Warm Wit LED strips zien er zelfs zo goed uit dat ik niet kan wachten op mijn volgende feestje zodat mijn vrienden kunnen zien hoe geweldig ze eruit zien! Als u op zoek bent naar wat extra sfeer in huis, bekijk dan de website van 123Ledstrips voor losse warm witte LED strip verlichting.

Complete Warm Wit LED Strip sets

U houdt van entertainen, maar u houdt er niet van om uw huis te verlichten als een kerstboom. Onze warmwitte LED-strips maken het gemakkelijk om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid. Ze zijn ideaal voor feestjes en vakanties – of zelfs om ’s avonds gewoon te lezen! En u hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie – we hebben alles wat u nodig hebt in één doos!

Met onze Complete Warm Wit LED Strip Sets hoef je niet meer te klungelen met verschillende maten lampen en snoeren. Elke reeks omvat een zelfklevende steun zodat zij direct op om het even welk oppervlak zonder slordige draden of extra hardware kunnen worden toegepast. En het beste van alles? Er is geen gereedschap nodig! Trek de lampjes los en plak ze binnen enkele minuten na het openen van de verpakking op elke muur of plafond (of waar dan ook).

Professionele Warm Wit Pro led strips

Het probleem met veel led strips is de moeilijke installatie. Onze Warm Wit PRO led strips hebben een aantal eigenschappen waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor de professionele en veeleisende gebruiker. Zo zijn ze voorzien van een zelfklevende 3M tape aan het ene uiteinde en reeds gesoldeerde stekkerverbindingen aan het andere uiteinde. U kunt gemakkelijk een stuk strip afknippen dat past bij uw toepassing. Met een eenvoudige schroevendraaierverstelling op onze controller kunt u helderheidsniveaus en kleurtemperaturen instellen, evenals dimregeling voor elke afzonderlijke LED-strip .

https://123ledstrips.nl/categorie/warm-wit/