Koen Schuurmans
Dienstverlening

Verschillende soorten afvalcontainer in Enschede en omgeving

De verschillende soorten afvalcontainer Enschede

Wanneer je een afvalcontainer Enschede wilt huren dan moet je kiezen welke soort afvalcontainer je wilt hebben. Om hier een goede keuze in te maken moet je wel eerst weten welke afvalcontainers er zijn en wat hierin mag. Dit overzicht hebben wij voor jou gemaakt!

Grofvuil

Als je gaat verhuizen dan is deze container waarschijnlijk de afvalcontainer Enschede die je nodig hebt. Hier kun je al je huisraad in kwijt net als bouwafval, steenachtige materialen, isolatiemateriaal, houtafval en vloerbedekking.

Bouwafval

Je kan waarschijnlijk wel raden dat deze afvalcontainer Enschede geschikt is wanneer je gaat verbouwen. Hier mag eigenlijk alles in wat ook in de grofvuil container mag, maar ook papier en plastic mag er zoveel in als je wilt.

Puinafval

Stel je gaat de badkamer verbouwen, dan is deze container de container die je nodig hebt. Hier kun je namelijk keramiek als toiletpotten en wasbakken in kwijt maar ook tegels en harde stenen of wand- en vloertegels kun je hier allemaal dumpen.

Hout container

Hier moet natuurlijk al het hout in, wat van pas kan komen wanneer je bijvoorbeeld een schutting moet afbreken. Onder hout valt beschilderd hout, houten meubels, kozijnen, deuren en spaanplaat. Wat hier niet onder valt is verbrand of verrot hout/

Groenafval

Ga je de tuin verbouwen? Dan is dit de container voor jou. In de groenafval container Enschede mag namelijk al jouw tuinafval, onkruid, gras, takken, struiken en bladeren. Zorg er wel voor dat er geen grond in de container zit.

Grond container

Als je wel veel grond hebt dan kun je beter voor deze container kiezen. Schone grond, graszoden, zand en tuinaarde kun je hier allemaal in kwijt. Zorg ervoor dat de grond niet vervuild is en dat er geen steen inzit.

Dak afval

Als laatste is er nog de dak afvalcontainer Enschede, voor als je jouw dak gaat vervangen. Hierin mag dan ook dakleer, dakgrind, isolatie, hout en zand.

 

http://www.busschercontainers.nl/container-huren-enschede/