Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Toch maar scheiden? Ga naar de mediator

Het is zover. Na een periode waarin uw huwelijk al minder goed liep en er wederzijds onvrede was, is de kogel dan door de kerk. U gaat scheiden. Een verdrietige beslissing, maar het is belangrijk om vanaf nu alles goed te af te spreken en vast te leggen, zeker als u kinderen heeft. Omdat er al zoveel emoties in het spel zijn, is een mediator Arnhem een goede keuze.

Verdriet en boosheid

Behalve verdriet is er in deze situaties ook vaak boosheid, bij één van beide partners of bij allebei. Een echtscheiding in Arnhem dreigt op die manier wel een heel heftige gebeurtenis te worden. Een goede mediator Arnhem kan echter helpen het één van het ander te scheiden. Er is ruimte voor die trieste emoties, maar er moet ook veel in gang worden gezet. Als iemand in zijn boosheid blijft hangen, wordt dat zonder begeleiding een lastig verhaal.

De kinderen

Kinderen worden vaak de dupe van een scheiding zegt men. Dat geldt ook voor een echtscheiding in Arnhem als die emoties de boventoon blijven voeren en de te regelen zaken niet goed worden aangepakt. De mediator Arnhem is onpartijdig, kijkt naar uw beider belangen en zeker naar het belang van de kinderen. Het geeft hen, en dus ook u, rust als blijkt dat uw partner en u nu toch iets beter met elkaar kunnen omgaan en voelen dat zij het belangrijkste in uw leven zijn en blijven.

Stappenplan

Door zijn ervaring weet de mediator Arnhem altijd weer welk stappenplan het beste werkt, ook voor uw echtscheiding in Arnhem. Door zijn empathie en voortvarende aanpak voelt u zich gehoord en krijgt u veel beter en sneller uw echtscheiding geregeld dan zonder zijn begeleiding. Over enige tijd kunt u elkaar weer in de ogen kijken en tevreden zijn dat jullie het zo hebben geregeld.

https://www.vandendungenmediation.nl/