Koen Schuurmans
Beauty en verzorging

Tips om je huid lichter te maken | Gratis advies

Zelf je huid lichter maken. Dat behoort tegenwoordig zeker tot de mogelijkheden. Er zijn diverse huid bleek cremes op de markt gebracht die het  lichter maken van de huid erg makkelijk maakt. Niet alle huid bleken cremes zijn zo effectief. Om het juiste product aan te schaffen moet je altijd nagaan of het product Europees is goedkeurd. Hieronder enkele korte reviews over een aantal huid bleek producten die door mij zijn uitgetest en die je huid lichter maken.

 

Sterwit Skin: dit merk richt zich op het bleken van de gehele huid. Wilt u ook de intieme zones aanpakken? Kies dan voor Sterwit, zonder Skin dus. Deze twee producten komen van dezelfde producent en zijn beiden zeer effectief en mild voor de huid. Beiden cremes bieden binnen drie a vier weken het gewenste resultaat. Uiteraard hangt dit van het huidtype af. Om even van een donkere huid uit te gaan, dan zul je zo ongeveer vier weken moeten smeren wil je het gewenste resultaat bereiken. Met het gewenste resultaat bedoel ik dat de huid al zeer licht zal zijn. Natuurlijk is het bleken van de huid in de zomermaanden iets lastiger. Houd in de gaten dat je altijd, wanneer je naar buiten gaat, een zonnefactor opsmeer met een hoge SPF erin.

Skinlight: dit huid bleek product is vrij nieuw. Zeker effectief indien je gegarandeerd je huid lichter wilt maken. Ook dit product bied zeer snel resultaat. Al binnen 2 a 3 weken. Het product bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is ook op de intieme zones te gebruiken. Gebruik altijd een klein beetje van het product en smeer daar de gehele huid mee in. Herhaal dit tot twee maal per dag gedurende 2 tot 3 weken.

 

Om je huid lichter te maken kies je voor een effectief huidbleek middel dat de huid snel lichter maakt, hygiënisch is en goed is voor de huid. Thuis huid bleken bied discretie, is niet duur, bied snel resultaat en is zeer makkelijk in gebruik.

Tips om je huid lichter te maken

Voor meer info : Tips om je huid lichter te maken