Koen Schuurmans
Image default
Electronica en Computers

Tijdsregistratie door middel van biometrie of smartphone

Bent u een werkgever bij een groot bedrijf en wilt u dat de tijdsregistratie nauwkeurig verloopt? Dan kunt u het beste eens contact opnemen met een bedrijf als Easy Secure. Dit bedrijf is gespecialiseerd in tijdsregistratie en kan u helpen dit optimaal te regelen. Easy Secure is een innovatieve organisatie die werkt aan de hand van identiteitsmanagement. Ze maken veelal gebruik van cloud software, biometrie en mobiele of draadloze toepassingen. Hiermee zijn ze voorloper op vele andere bedrijven die met tijdsregistratie werken. Hoewel u zult moeten investeren in een dergelijk systeem voor uw bedrijf, verdient u deze investering in korte tijd weer gemakkelijk terug. Dat hebben al vele organisaties mogen ervaren. Zij zijn tevreden met hun samenwerking met Easy Secure en hebben het gemak van hun tijdsregistratie omarmt.

Tijdsregistratie door middel van biometrie biedt gemak en veiligheid

Zoals u waarschijnlijk al begrijpt, bieden de systemen van Easy Secure u veel gemak. Omdat zij tijdsregistratie ontwikkelen op basis van biometrie, hoeven uw werknemers nooit meer een sleutel of toegangspas mee te nemen. Bovendien kunnen deze ook niet verloren raken of in de verkeerde handen terechtkomen. Naast dat het gemak biedt, zorgt deze vorm van tijdsregistratie dus ook voor meer veiligheid. Er bestaat immers niemand met dezelfde vingerafdrukken of dezelfde iris. Hierdoor is het voor onbevoegden niet mogelijk binnen te komen. Zo waarborgt u de veiligheid van uzelf en uw werknemers.

Tijdsregistratie door middel van mobiele telefoons

Wat steeds meer in opkomst is, is tijdsregistratie met mobiele telefoons. Omdat vandaag de dag vrijwel niemand meer zonder mobiele telefoon op pad gaat, is dit een uitstekende vervanger voor de sleutel of toegangspas. Het grote voordeel van mobiele telefoons is dat deze minder snel verloren raken dan toegangspasjes of sleutels. Bovendien bespaart u hiermee aanzienlijk op onderhoudskosten. Heeft u interesse in een van deze vormen van tijdsregistratie? Neem dan zeker eens contact op met Easy Secure. Zij kunnen u hier alles over vertellen.

https://www.easysecure.nl/