Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Speeddaten: een gezellig avondje uit en andere singles ontmoeten

Heb jij wel zin in een gezellig avondje uit waarbij je meteen veel singles kan ontmoeten? Kies dan voor speeddating met Search4Love! Bij ons ontmoet je gegarandeerd minimaal 15 leuke vrijgezellen die net als jij zin hebben in een leuke avond waarbij ze nieuwe mensen ontmoeten. Het voordeel van speeddating is dat je niet zelf in de kroeg of disco op zoek hoeft naar mensen die single zijn. Wij regelen alle singles voor jou en zorgen ervoor dat jij een leuk avondje uit beleeft.

Vind jij ook een match?

Ben jij inmiddels een beetje gefrustreerd omdat je nog steeds geen leuke vrijgezel ontmoet hebt? Is de moed je in de schoenen gezakt en ben je hierdoor eigenlijk gestopt met zoeken? Zonde, want daten hoeft namelijk helemaal niet zo lastig te zijn. Bij Search4Love ontmoet je binnen 2,5 à 3 uur meerdere vrijgezellen. Je krijgt zo’n 4 minuten de tijd om iedere vrijgezel één op één te spreken. Na ongeveer 4 minuten klinkt er een seintje en schuif je door naar een ander plekje. Op naar je volgende gesprekje.

Op de speeddate kaart, die je bij aanvang van ons krijgt, houd je bij wat je van elk gesprekje vond. Dit doe je na afloop van elk gesprek, anders weet je straks natuurlijk niet meer wie je nou wel en wie je nou niet zo leuk vond. Vond je het gesprekje met iemand erg gezellig en zou je diegene nog wel een keer willen spreken? Zet dan jouw vinkje bij die betreffende persoon bij ‘ja’. Was het gesprek oké maar heb je geen behoefte om diegene nog een keer te spreken? Zet dan jouw vinkje bij die betreffende persoon bij ‘nee’. Als zowel jij als de ander over elkaar ‘ja’ hebben ingevuld dan hebben jullie in elkaar een match gevonden. In dit geval ontvang je privé elkaars email gegevens en kan je zelf met elkaar de draad oppakken. Wie weet eindigt het in een leuke relatie!  

Check onze online agenda voor data en locaties

Wil jij speeddaten in Utrecht? Misschien liever in Breda? Of zie jij speeddaten in Amsterdam helemaal zitten? Met ons is het mogelijk om in deze en nog veel meer andere steden te gaan speeddaten. Check snel onze agenda voor alle beschikbare data en locaties, schrijf je online in en kom gezellig met ons daten!

 

https://www.search4love.nl/