Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

Relatiegeschenken bij borreldoosje.nl kopen?

Ben je op zoek naar een uniek & origineel relatiegeschenk voor je personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van unieke cadeau’s die jij jouw personeel kan geven. Zo hebben wij cadeaus dat met pakket post verzonden kan worden, maar ook pakketten die via de brievenbus bezorgd kunnen worden.

Unieke geschenken met een persoonlijk kaartje

Je kan bij ons dus unieke geschenken voor je personeel kopen. Per geschenk heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Met het kaartje heb jij de mogelijkheid om je personeel te bedenken voor hun goede inzet van het afgelopen jaar. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een pakket te kiezen voor verschillende thema’s. Je kan hierbij denken aan: kerstgeschenk personeel of een sinterklaaspakket of een cocktail pakket cadeau geven. Bekijk onze webshop en laat je verrassen door ons leuke pakketten!

Verzenddatum in overleg

Heb je een leuk pakket kunnen vinden en wil je overleggen over de verzenddatum? Wij zijn daar in erg flexibel en denken graag met je mee. Als jij ons de bezorgdatum aangeeft, dan geven wij advies voor de beste verzenddatum. Wij houden altijd rekening met eventuele vertragingen van PostNL, zodat jouw personeel het pakket niet te laat thuis krijgt. We verzenden het pakket vaak een paar dagen eerder, zodat we nog speling hebben met betrekking tot de bezorging van het pakket. Geef aan of je de pakketten op 1 locatie bezorgd wil hebben of op verschillende adressen. Wij kijken samen naar de beste verzendmethode, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

https://borreldoosje.nl/