Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Met spoed koeriersdienst in Enschede inschakelen

Wanneer je snel een pakketje moet laten bezorgen staat de  beste koeriersdienst in Enschede voor je klaar. Wij weten hoe we zo snel mogelijk een pakketje van a naar b krijgen en helpen je daar ook graag bij. We zijn een professioneel bedrijf die zelfs sinds kort een vernieuwd wagenpark heeft. Dit wagenpark wordt bestuurd door professionele koeriers die al heel wat ervaring hebben. Deze ervaring hebben de opgedaan doordat ze al heel wat kilometers hebben afgelegd. Net zoals ons hebben zij veel passie in dit vak. De pakketten die je ons kan laten bezorgen kunnen oplopen tot 500 kilogram. Bij de koeriersdienst in Enschede staan kwaliteit en klantgerichtheid centraal. 

Klantgerichtheid

Het is best wel wat om een spoedzending over te laten aan een willekeurige koerier. Dat weten bij de koeriersdienst in Enschede maar al te goed. Daarom bieden we persoonlijke benadering aan met hoge kwaliteit. Je kan er bij ons vanuit gaan dat je pakketje in goede handen terecht komt. Wanneer je pakketje eenmaal bezorgd is zal je van ons een belletje krijgen. Zo weet je dus wanneer je verzending is aangekomen. Naast dat we in Nederland bezorgen, bezorgen we door heel Europa. Ook hier zullen we je bellen wanneer je pakketje is aangeleverd. De koeriersdienst in Enschede beschikt over een transportverzekering. Daarnaast kunnen we binnen dertig minuten bij jou aan de deur staan.  

Contact opnemen

Heb je een pakketje die snel geleverd moet worden? Dan kan je contact opnemen met de koeriersdienst in Enschede. We zullen ervoor zorgen dat je pakketje binnen een dag op de plek van bestemming wordt afgeleverd. Het pakketje zal met kwaliteit en spoed worden afgeleverd. Contact opnemen kan telefonisch maar kan ook via het contactformulier op de site. De koeriersdienst in Enschede zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.