Koen Schuurmans
Image default
Banen en opleidingen

Kom werken door te solliciteren bij Starbucks bij de Lucht West

Houd je van koffie én vind je het leuk koffie te brouwen? Geniet je ervan om een praatje te maken met klanten? Dan is een baan bij Starbucks echt wat voor jou. Gelukkig voor jou kun je nu solliciteren bij Starbucks, gevestigd bij de Lucht West. Als je besluit te solliciteren op deze openstaande vacature zorg jij ervoor dat klanten met een heerlijke bak koffie de weg op gaan. Ben jij gemotiveerd en enthousiast? Solliciteer bij Starbucks en start jouw carrière als barista. Als je solliciteert op deze vacature kom je te werken in een gezellig team waar de sfeer altijd goed is. Samen met je collega’s bereid jij de lekkerste koffie en maak je een gezellig praatje met de klanten. Werken bij Shell is altijd een goede keuze!

Verschillende mogelijkheden bij Shell

Wanneer je wilt werken bij Shell zijn er heel wat verschillende mogelijkheden. Zij hebben namelijk verschillende openstaande vacatures bij diverse vestigingen. Door het brede aanbod zit er altijd wel een vacature tussen die helemaal aansluit met waar jij naar op zoek bent. Zo zijn er verschillende vacatures in Culemborg, Zaltbommel en nog veel meer vestigingen. Je kunt bijvoorbeeld komen werken als barista door te solliciteren bij Starbucks, gevestigd in De Lucht West. Je kunt ook nog vele andere functies vervullen, bijvoorbeeld bij een van hun horecagelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan werken bij een bakker in Den Bosch. Start jouw carrière bij een van de vestigingen en verstuur snel jouw sollicitatie!

Ontdek de verschillende functies

Shell biedt verschillende functies waarbij je kunt komen werken, bijvoorbeeld bij Starbucks. Er zijn talloze openstaande vacatures. Zo kun je bijvoorbeeld solliciteren en werken bij Starbucks bij Shell de Lucht West. Je maakt daar de lekkerst koffie klaar en maakt hier en daar een gezellig praatje met de klanten. Lijkt dit je wel wat? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen!