Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Kies de perfecte vloertegel uit bij deze tegelspecialist

Het kiezen van de juiste vloertegels kan soms een hele opgave zijn. Er bestaan namelijk enorm veel soorten en maten. Daarnaast is het ook belangrijk dat het type tegel past binnen uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor keramische vloertegels voor uw keuken of badkamer of ga voor keramisch parket in uw woonkamer. Wilt u een bepaalde ruimte een luxe en mooie uitstraling geven? Met een natuursteentegels zoals marmer geeft u direct een chique uitstraling aan de ruimte! Tevens is het één van de grootste trends op woongebied die we op dit moment tegenkomen. Bent u er nog niet helemaal over uit welke vloertegels u wilt? Breng dan zeker eens een bezoek aan Kroon Vloeren in Steen, gevestigd in Meerkerk.

Keuze uit een breed assortiment

Wanneer u een bezoek brengt aan deze tegelspecialist, bent u verzekerd van een brede keuze aan tegels. Zij hebben in de loop van de jaren hun collectie behoorlijk uitgebreid. Hierdoor vindt u er hedendaags vele unieke soorten tegels terug. En ja, dan hebben we het over tegels die u zeker niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Zo weet u zeker dat u straks een uniek exemplaar heeft liggen thuis. Naast een brede collectie aan vloertegels, vind u er ook vele wandtegels terug. Dit biedt u de mogelijkheid om uw vloer volledig op de muur af te stemmen. Op die manier maakt u van bijvoorbeeld uw badkamer een mooi geheeld. Echter zijn wandtegels wel degelijk verschillend van een vloertegel. De belasting van een tegel op de vloer is namelijk vele malen hoger dan de tegel aan de wand. Hierdoor is de kwaliteit van deze tegels verschillend, aangezien de functie ook anders is. Het is dan ook niet mogelijk om een wandtegels als vloertegel te gebruiken. Andersom is echter wel mogelijk.

Breng een bezoek aan de exclusieve showroom

KROON Vloeren in Steen heeft een verrassend complete tegelshowroom in Meerkerk die het bezoeken meer dan waard is. Een afspraak maken is niet nodig, loop vrijblijvend bij hen binnen, binnen de ruime openingstijden van hun showroom.