Koen Schuurmans
Image default
Electronica en Computers

Kentico CMS is hét ideale platform om content te creëren en onderhouden

Zoekt u een eenvoudig en geschikt platform waarmee u online marketing activiteiten uit kunt voeren? Dan is Kentico CMS een aanrader. Met dit platform handelt u gemakkelijk al uw online marketing activiteiten af. Daarnaast is het platform zeer geschikt voor content management en e-commerce. Bovendien kunt u met Kentico CMS integreren naar externe systemen. Het grootste voordeel van Kentico CMS is de toegankelijkheid van het platform. Bent u niet zo technisch? Geen probleem. Met Kentico CMS is het voor iedereen eenvoudig om snel content te plaatsen. Dit blijkt onder andere uit de grote gebruikersgroep van dit ideale platform. Kentico CMS ondersteunt namelijk wereldwijd al 25.000 applicaties en websites en wordt door ruim 1000 partners geïmplementeerd.

Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in API management

Datacon is uw onafhankelijke en professionele partner op het gebied van API management. De specialisten ontsluiten uw informatie zowel intern als extern met behulp van verschillende erkende API management producten. U profiteert hierdoor van verschillende voordelen. Zo verbetert u interne processen en operationele efficiëntie. Daarnaast verbetert u de interactie met consumenten. U kunt namelijk beter inspelen op de customer journey. Hierdoor bent u meer betrokken bij de klant. Daarnaast heeft u nog vele andere voordelen. De professionals van Datacon vertellen u hier graag meer over.

Datacon heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Een groot voordeel van Datacon is dat dit innovatieve bedrijf Gold partner is van Kentico. Dit houdt in dat Datacon beschikt over gecertificeerde productprofessionals met een zeer uitgebreide kennis. Bovendien heeft Datacon directe toegang tot de technisch specialisten van Kentico. Heeft u interesse in Kentico CMS? Dan levert Datacon u alle benodigde licenties van het Kentico platform. De specialisten adviseren u graag in de modules voor de benodigde setup. Wilt u API management toepassen? Ook dan is Datacon u graag van dienst. Geef gerust uw project uit handen en Datacon helpt u met het gehele proces, van analyse tot implementatie.