Koen Schuurmans
Image default
Eten en drinken

Inductie kookplaat kopen? Welke kopen 4 tips bij de aanschaf

Eigenaren zeggen dat deze GE Profile inductie kookplaat een moeilijk te vinden combinatie van kwaliteit en waarde biedt. Deze 36-inch kookplaat is verkrijgbaar in zwart of zwart met roestvrijstalen afwerking en heeft vijf verwarmingselementen: een 6-inch, twee 7-inch, een 8-inch en een 11-inch. De 11-inch brander heeft 3700 krachtige watt om snel kokend water te laten werken; de andere branders variëren van 1.800 tot 3.200 watt. Een 30-inch model is ook beschikbaar.

Inductie kookplaat kopen? Dit is waar je op moet letten

Het profiel is rijk aan functies, met geïntegreerde aanraakbedieningen die kunnen worden vergrendeld – perfect voor gezinnen met kleine kinderen – en sensoren die alleen verwarmen tot de exacte grootte van de pannen die worden gebruikt, en alleen wanneer pannen op de kookplaat zijn.

De twee 7-inch branders kunnen gelijktijdig worden gebruikt met een SyncBurner-bediening voor grotere pannen of bakplaten, en indicatielampjes waarschuwen gebruikers wanneer verwarmingselementen actief zijn of het oppervlak heet blijft. Eigenaren zeggen dat het gladde glazen oppervlak gemakkelijk te reinigen is en snel opwarmt, maar sommigen waarschuwen dat de bedieningselementen een beetje moeilijk te lezen kunnen zijn. De kookplaat heeft een garantie van één jaar.

Kleine keuken? Kleiner budget?

Geen probleem – de True Induction TI-2B is geschikt voor beide. Deze kleine kookplaat is slechts 24 inch lang en heeft twee 10-inch verwarmingselementen. In tegenstelling tot veel budgetvriendelijke inductiekookplaten, kan deze worden ingebouwd in de werkbladen van de gebruikers, voor een meer naadloze uitstraling. Het kan echter ook dienen als een draagbare kookplaat voor campers, slaapzalen of andere plaatsen onderweg – het enige dat nodig is voor stroom is een standaard 110-volt stopcontact, wat betekent dat u geen professional nodig hebt om een ​​complexe installatie te begeleiden. Net als een deurbel met camera.

90 CM inductie kookplaat

De verwarmingselementen van de True Induction gebruiken power-sharing technologie en kunnen tot 1.800 watt delen. Een verwarmingselement kan bijvoorbeeld op een volledig vermogen van 1.800 watt werken terwijl het andere uit is; de ene kan werken op 1000 watt en de andere op 800 watt; of beide kunnen 900 watt gebruiken. Er zijn 10 warmte-instellingen. Wanneer je een inductie kookplaat 90 cm zoekt. Op volle kracht kan een brander een kopje water in 70 seconden koken en sensoren betekenen dat de kookplaat niet zal blijven opwarmen als er geen kookgerei wordt gedetecteerd. Eigenaren zijn dol op deze kleine kookplaat voor krappe ruimtes en zeggen dat deze snel warm wordt en gemakkelijk schoonmaakt. Een paar waarschuwen dat het misschien niet krachtig genoeg is voor kopers die gewend zijn aan een full-size model. Het wordt ondersteund door een garantie van twee jaar en een proefperiode van 60 dagen.

https://www.inductiekookplaat.net