Koen Schuurmans
Image default
Financieel

Hoe werken bitcoins?

Het antwoord is afhankelijk van hoe u Bitcoins of Crypto-valuta’s wilt definiëren.

Als je het ziet als iets dat vergelijkbaar is met een voorraad, dan is het potentieel om te profiteren, terwijl je wacht op de prijs om op te staan. Als je het echter als iets meer in de lijnen van een commodity ziet, kun je nu beginnen met investeren met de hoop van een dag met een cryptocoïne, een naam vergelijkbaar met goud of zilver dat in de loop van de tijd in de loop van de tijd zal toenemen.

  

Net als elke investering, moet u de basis leren en de markt onderzoeken voordat u besluit om te beginnen met investeren in cryptocurrency. Helaas is dit niet zo eenvoudig als het lezen van een artikel over het op internet. Je moet leren van iemand die succes heeft geïnvesteerd op zo’n manier. Maak je geen zorgen; Een zo’n geweldige bron is de juweliersruïne, die werd geschreven door Cryptography Expert Bruce Schneier.

 

Als u denkt aan investeren in cryptocurrencies, dan is de eerste stap om zoveel mogelijk te leren. Begin met het lezen van bitcoins: een peer-to-peer-valuta van Greg Maxwell. Dit is een geweldige introductie in de wereld van cryptocurrency en de voor- en nadelen die ermee verbonden zijn. Je kunt ook door bitcoins kijken: hoe je geld verdient met cryptoscience door Mike Hearn. Dit is een andere grote inleidende tekst voor de wereld van investeren in cryptocurrency.

 

Nu je deze boeken hebt gelezen, moet je weten hoe je bitcoins werkt?

Zodra je de kennis van die boeken hebt opgedaan, moet je overleggen met iemand die bekend is met de werking van cryptocurrencies. Als u bijvoorbeeld wilt investeren in een bepaalde altcoin zoals Litecoin, moet u een Altcoin-handelaar raadplegen. Het voordeel van dit doen is dat u een real-time offerte krijgt over de waarde van uw gekozen altcoins. De handelaar kan u ook informatie geven over zijn beste Altcoin-picks.

 

Als u echter besluit om te gaan over op korte termijn beleggen of langetermijninvestering, moet u in gedachten houden dat er twee soorten cryptocurrencies zijn – de ouderen zoals Litecoin en de nieuwere, zoals Dogecoin. Deze nieuwere zoals Dogecoin zijn gesplitst van de oorspronkelijke bitcoins. De nieuwere altcoins zoals Litecoin en Dogecoin zijn gemaakt vanwege technologische ontwikkelingen binnen de computerindustrie. Daarom moeten degenen die geïnteresseerd zijn in het investeren op korte termijn een cryptocurrency kiezen die al enige tijd en / of een geschiedenis van succes heeft.

 

Degenen die geïnteresseerd zijn in langetermijnbelegging zullen blijven blijven houden bij de nieuwere bitcoins en altcoins zoals Dogecoin en Litecoin. Het nieuwe blok van munten werd vermoedelijk gemaakt door een onbekende persoon of groep. De persoon of groep wordt echter nog steeds onderzocht. Het is ook belangrijk op te merken dat de naam van de Satoshi Nakamoto is gekoppeld aan de uitvinder van het Bitcoin-systeem, dat niemand anders is dan de late franciscorowski.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester