Koen Schuurmans
Media

Hoe kom je aan meer volgers op Instagram. Lees deze tips!

Heb je sinds kort, of al enige tijd een Instagram account, maar wil het maar niet lukken om op een leuk aantal Instagram volgers te komen? Niet getreurd, want er is ook een manier waarbij je de boel een handje kunt helpen! Je kunt namelijk volgers kopen voor Instagram. Op die manier kun je razendsnel het aantal volgers omhoog krikken. Bovendien hoeft het niet veel te kosten, want voor enkele euro’s kun je al volgers kopen.

Meer Instagram volgers krijgen is iets wat iedereen wilt. Helaas lukt het niet iedereen om dat voor elkaar te krijgen. Wellicht heb je nog iets over het hoofd gezien wat je toch een kleine boost kan bezorgen. Daarover lees je hieronder meer.

 

Juiste onderwerp

Heb je een profiel met foto’s over vanalles, dan is de kans groot dat je niet veel volgers hebt. Mensen volgen in praktijk vaak de profielen die zich vasthouden aan een onderwerp. Een pagina over honden, katten, een luxe leven, of auto’s hebben vaak een hoop volgers en die krijgen ze er vanzelf bij. Er zijn namelijk altijd fans te vinden voor deze onderwerpen. Een priveprofiel van jouw leven is vaak voor anderen niet interessant. Je kunt er dus voor kiezen om een vast onderwerp te kiezen en daar dan ook bij te blijven. Dat helpt vaak.

 

Kies een goede profielnaam

De profielnaam kun je eenvoudig aanpassen. Grote kans dat de mooie namen al weg zijn, maar als je creatief bent is er vast nog wel iets te bedenken. Een goede bijpassende naam die iets gemeen heeft met het onderwerp van je profiel is een must!

Wanneer je gaat reageren op andere berichten in dezelfde doelgroep, dan zien mensen jouw naam voorbij komen en kan de interesse zijn gewekt. Dit betekent dat ze een kijkje komen nemen op jouw profiel, en dat ze je misschien gaan volgen. Gratis volgers dus!

 

Relevante hashtags gebruiken

Hashtags zijn belangrijker dan je denkt. Een vergissing die veel mensen maken is door heel veel hashtags toe te voegen. Dit werkt juist tegen je. Je kunt beter 2 relevante hashtags gebruiken die op je foto slaan, dan 10 die er niets mee te maken hebben. Test het maar eens uit en zie hoeveel likes je krijgt.

Mochten de bovenstaande tips niet helpen, dan kun je altijd nog volgers kopen. Op die manier boost je jouw profiel ook en ziet hij er nog aantrekkelijker uit. Zo krijg je er vanzelf dus ook volgers bij!

Likes of volgers bestel je eenvoudig bij https://www.likes-kopen.nl/