Koen Schuurmans
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier bestel je een button met eigen design voor allerlei gelegenheden

Misschien heb je binnenkort een themafeest, een conventie of een opening van je eigen bedrijf en wil je hier graag promotiemateriaal voor maken. Dan moet je bij Buttons Maken zijn. Via de webshop geef je een button, een magneet of een ander product eenvoudig een uniek design. Simpeler kan bijna niet! Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer je ervoor kiest om digitaal je eigen design op een button te zetten. Zo heb je de keuze uit allerlei groottes, kun je zelf de kleuren kiezen en heb je de mogelijkheid om een tekst of zelfs een eigen foto te uploaden voor op je button. Ga zelf aan de slag en ontdek de mogelijkheden die de webshop te bieden heeft!

Een button zelf maken met of zonder machine

Of je nu via de designfunctie op de website je buttons maakt, of dit thuis helemaal zelf wilt doen: deze website biedt talloze mogelijkheden. Alle onderdelen die je nodig hebt om zelf een button van een persoonlijk design te voorzien, vind je namelijk online. Je koopt er bijvoorbeeld een buttonmachine waarmee je thuis altijd je eigen buttons kunt maken. Of kies er voor om een button, magneet, medaille of een van de andere accessoires eenvoudig via de online ontwerpfunctie van je eigen design te voorzien. Er zijn ook verschillende soorten buttons verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld de originele speldbutton, maar kun je ook een klikbutton bestellen. Hierin plaats je eenvoudig een afbeelding en je klikt vervolgens de twee delen van de button op elkaar. Zo creëer je in een handomdraai je eigen button!

Bestel online een buttonmachine

Wil je zelf een persoonlijke button als magneet maken? Of een ander soort button van een persoonlijk design voorzien? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Buttons Maken. Open de designfunctie en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om een button te maken!