Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Welke douchewand en douchedeur moet ik kiezen?

Wist je dat je douche een soort persoonlijke oase is? Denk er eens over na … je douche is een fijne en warme ontsnapping na een lange, zware werkdag en het is een ontspannende wake-up call ’s ochtends. Oh, en we weten allemaal dat douches absoluut de beste akoestiek hebben om de nieuwste deuntjes onder te zingen. Daarom is het fijn dat je badkamer een en al luxe uitstraalt, zodat je altijd geniet van een ultiem verwenmomentje voor jezelf.

Het perfecte alternatief op een dun douchegordijn

Er is gewoon iets onprettigs aan het manoeuvreren rond een dun, dun douchegordijn dat de hele oase sfeer kan verpesten in de badkamer. Douchegordijnen zijn slap. Ze zijn onhandig. Ze zijn moeilijk schoon te houden. En ook al zijn er vandaag de dag onwijs veel kleuren en prints te verkrijgen, ze zijn het gewoon net niet.

Was er maar een oplossing voor een modern douchegordijn. Oh wacht; er is … een glazen douchewand! En je lokale specialist van Glasdiscount.nl kan je ongetwijfeld advies op maat bieden door een glazen douchedeurbehuizing voor je uit te zoeken en te installeren die precies aan je behoeften voldoet. Zeg maar dag tegen je groezelige, vervallen en versleten douchegordijn. En zeg “hallo, prachtig” tegen een gloednieuwe glazen douchedeur. Ook voor jouw badkamer is er een passende wand te bestellen.

Je badkamer lijkt optisch groter dankzij een douchedeur op maat

Een douchedeur op maat brengt vele voordelen met zich mee. Een glazen douchedeur elimineert koele, luchtige tocht die vaak voorkomt bij douchegordijnen en geeft de illusie van een grotere badkamerruimte. Ook zorgt een douchedeur van glas voor meer licht in de douche. Daarnaast biedt maatwerk ook de ideale uitkomst als je badkamer geen standaardmaten heeft, die bijvoorbeeld veel terugkomen in badkamers in nieuwbouwwoningen.