Koen Schuurmans
Image default
Tuin en buitenleven

Een veranda of terrasoverkapping? De beste keuze voor jouw tuin

Veel mensen weten niet direct wat het verschil is tussen een veranda en terrasoverkapping. Dat is ook helemaal geen probleem. Het team van Doe Het Zelf Veranda helpt je namelijk graag verder om de verschillen uit te leggen en om de beste optie voor jouw tuin te adviseren. Op deze webshop vind je een ruim aanbod aan verschillende overkappingen. Van een veranda met zonnepanelen tot een terrasoverkapping met een glazen dak, het is hier allemaal mogelijk.

Het aanbouwen van een veranda

Een veranda of terrasoverkapping? Welke van de twee past het beste bij jou? Het is belangrijk om vooraf goed te vergelijken waar jij het beste baat mee hebt. Ondanks dat een terrasoverkapping handig is, omdat het een vrijstaand object is, zorgt een veranda weer voor andere voordelen. Zo heb je met de veranda een perfecte tussenruimte tussen jouw huis en tuin. Wil je even buiten zitten, maar regent het flink buiten? Dan kan je met behulp van de veranda toch nog genieten van een comfortabel onderdak.

Een beschut terras met behulp van een terrasoverkapping

Heb jij een terras wat dieper in de tuin ligt en wil je graag wat meer privacy creëren? Dan is een terrasoverkapping een geweldige keuze. De terrasoverkapping geeft namelijk beschutting tegen de buren. Kies voor een dak met houten balken voor optimale beschutting of kies voor een glazen dak als je zonlicht binnen wilt laten. Het is allemaal mogelijk.

Bestel jouw overkapping online

Heb jij de beste optie voor jouw tuin gevonden en wil jij de veranda online kopen? Dan is het tijd om naar de webshop te gaan. Op deze webshop geniet je namelijk van snelle levering binnen vier weken. Ga jij hier een veranda online kopendie duurder is dan €500,-? Dan geniet je ook nog eens van gratis verzending. Bij levering ontvang je een uitgebreide handleiding over hoe de veranda of terrasoverkapping moet worden geïnstalleerd.