Koen Schuurmans
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een mestput helpt u mest op verantwoorde wijze te bewaren

Paarden zijn mooie dieren die door verschillende mensen gehouden worden. Heeft u één of meerdere paarden in uw bezit? Dan is het belangrijk dat u de mest op de juiste wijze bewaart. Het is namelijk wettelijk verplicht om de mest van paarden op veilige en verantwoorde wijze beheren. Mest kan namelijk het grondwater verontreinigen met stikstof en fosfaten. Om dit te voorkomen, doet u er verstandig aan om een mestput aan te schaffen. Hierin kunt u grote hoeveelheden mest opslaan. Uiteraard moet u wel een mestput aanschaffen die aan alle wettelijke milieueisen voldoet. Bent u op zoek naar een mestput? Dan zit u goed bij Paardenmestcontainers.nl. Zij bouwen putten die u kunt huren of kopen, zodat u het mest van uw paard eenvoudig bewaart.

De mestputten zijn eenvoudig te bedienen

Naast dat uw mestput aan de milieueisen voldoet, wilt u ook dat deze de stank zoveel mogelijk binnenhoudt, zodat u er geen last van heeft. De putten van Paardenmestcontainers.nl zijn gelukkig op de juiste wijze ingericht. U kunt zelf kiezen of u een mestput voor boven of onder de grond wilt en of u een voorkeur heeft voor wel of geen dak. Zij bedienen gemakkelijk te bedienen putten aan die ook nog eens nauwelijks onderhoud behoeven. Ook komen de specialisten van dit bedrijf de put zelf bij u installeren, zodat u zeker weet dat alles optimaal functioneert. Is de put vol? Dan komt dit bedrijf de mest zelf afvoeren. Zij verwerken alles vervolgens op verantwoorde wijze, u heeft hier dus zelf totaal geen omkijken meer naar.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u graag een mestput aanschaffen of heeft u interesse in de andere diensten van Paardenmestcontainers.nl? Ga dan eens in gesprek met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u advies indien gewenst. U vindt de contactgegevens op hun website.

 

https://www.paardenmestcontainers.nl/