Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

Een cocktailbar huren of een koffiebar huren?

Wat is goedkoper om te doen? Een cocktailbar huren of een koffiebar huren op je evenement? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van een aantal factoren.

 

Wat is de prijs van een cocktailbar huren?

Je kunt al goedkoop een cocktailbar huren vanaf €500,-. Voor deze prijs krijg je een stijlvol mobiel barmeubel en alle benodigdheden. Denk aan speciaal cocktailglaswerk, alle ingrediënten en een leuke menukaart. Wat de totale prijs wordt ligt er natuurlijk aan hoeveel cocktails je wil afnemen. Gemiddeld kun je ervan uitgaan dat er twee cocktails per gast gedronken worden. Ook voor mensen die geen alcohol drinken zijn er cocktails, want van de meeste cocktails is er ook een alcoholvrije variant. Een cocktail kost ongeveer €3,75.

 

Wat is de prijs van een koffiebar huren?

Een mobiele koffiebar huur je ook voor zo’n €500,-. Je kan uit meerdere gave barmeubels of driewielers kiezen (tuk tuks). Iedere bar beschikt over een professionele koffiemachine en koffiemolen. Het menu bestaat uit alle denkbare koffies, zoals espresso, latte en cappuccino. En uiteraard mag iets lekkers bij de koffie niet ontbreken. Denk hierbij aan verse brownies in diverse samen.

 

Wat kost een cocktailshaker huren?

De prijs van een cocktailbar huren is niet alleen afhankelijk van het aantal cocktails. Hoeveel uur je de cocktailshaker wil huren bepaald ook voor een groot gedeelte de kosten. Een ervaren cocktailshaker kost €27,50 per uur om te huren. Dit tarief geldt wel alleen als je ook de bar en de cocktails afneemt.

 

Wat kost een barista huren?

Een barista huur je in voor €30,-. Barista’s zijn ervaren vakmannen die al ontelbare uren hebben gewerkt achter de koffiemachine. Ze beschikken over de skills om leuke vormpjes in je cappuccino te schenken. Dit wordt ook wel latte art genoemd.

 

Kortom de prijs voor het huren van een cocktailbar of koffiebar met personeel ligt dicht bij elkaar. Wij adviseren cocktails op evenementen die plaatsvinden na 18.00 uur en we adviseren koffie voor dit tijdstip. Wil je meer informatie over het huren van een mobiele bar op jouw evenement? Bij Bar Company zitten ze voor je klaar: 088 2035100

 

https://www.barcompany.nl/