Koen Schuurmans
Image default
Winkelen

De mooiste merchandise kunt u laten maken door dit creatieve bedrijf

De Breigigant is hét merchandisebedrijf van de Benelux. Als u merchandise wilt laten maken, zoals een carnavalsjaal of een supporterssjaal is dit dan ook het bedrijf waar u moet zijn. De creatieve medewerkers van dit bedrijf ontwikkelen de sjaals die u bestelt tot in de kleinste details. Wilt u gratis een mooi ontwerp van uw logo, zodat dit op een sjaal kan worden gedrukt? Dan is dat ook zeker mogelijk. Upload uw logo, zodat de creatievelingen hiermee aan de slag kunnen. Voor instelkosten en verzendkosten hoeft u niet te vrezen; die kosten neemt dit bedrijf op zich. Hierdoor betaalt u echt alleen voor de producten zelf.

Feest met uw vereniging in gelijkgestemde outfits

Als u een carnavalsjaal of andere merchandise wilt laten maken bij dit bedrijf, heeft u de keuze om de voorzijde en achterzijde te voorzien van verschillende opdrukken en kleuren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om beide uiteindes te laten afwerken met franjes in één kleur of meerdere kleuren. Zo kunt u ervoor zorgen dat de carnavalsjaal past bij de kleuren van uw carnavalsvereniging en u in matchende outfits rondloopt. De sjaals kunt u al vanaf vijftien stuks bestellen en het is mogelijk om eerst een sample te bestellen. Dan weet u zeker dat de sjaal voldoet aan de wensen die u heeft.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan

Neem contact op met De Breigigant als u merchandise, zoals een carnavalsjaal, wilt laten maken bij een betrouwbaar bedrijf. Bekijk ook zeker de andere producten die u bij dit bedrijf kunt bestellen, zodat u een complete outfit kunt samenstellen. Bij deze onderneming kunt u bijvoorbeeld ook sportoutfits bestellen, samen met mutsen en sokken. Benader de medewerkers van dit bedrijf, zodat zij voor u een op maat gemaakte offerte voor u kunnen opstellen. De producten ontvangt u dan al snel in huis!