Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

De magneten voor op de koelkast aanschaffen

Het plaatsen van zwarte magneten op de koelkast is een steeds bekender fenomeen. Steeds meer mensen vinden het leuk om de koelkast vol te hangen met plekken waar ze bijvoorbeeld zijn geweest of gebruiken de koelkast als een soort memo-bord om niet te vergeten wat ze allemaal nog moeten doen. Op deze website vind je de meest uiteenlopende magneten voor op de koelkast. Het assortiment is aan de ene kant heel vrolijk en ook kleurrijk en aan de andere kant kan je ook voor wat rustigere magneten voor op de koelkast kiezen. Het figuurtje dat op de magneet is bevestigd is gemaakt van kunststof of hout, daar kan je zelf helemaal voor kiezen. De achterkant van de magneet bevat een heel sterke magneet gemaakt van bijzonder materiaal dat zorgt dat ze goed blijven hangen en er niet om de haverklap vanaf vallen. 

Merken

De magneten voor op de koelkast zijn beschikbaar in diverse soorten en ook zijn er merken beschikbaar. Een merk genaamd Trendform is ontzettend goed en kan een goede kwaliteit bieden van de magneten voor op de koelkast. Deze magneten blijven ontzettend goed zitten, maar zijn ook makkelijk er weer vanaf te halen, mocht je dat willen. Daarnaast zijn ze zo sterk dat je er gerust een notitieblaadje mee kunt ophangen, waar je weer zaken op kunt schrijven die je niet wilt vergeten. Dat is ideaal voor een magneten voor op de koelkast, omdat je daar toch altijd komt en je zo niets kunt vergeten. 

Ondergronden

Niet alleen kunnen de magneten voor op de koelkast worden bevestigd op deze ondergrond, want ze zijn ook geschikt voor het plaatsen op bijvoorbeeld een magneet bord of een ander oppervalk dat een magnetisch veld heeft, zoals een muur dat is geschilderd met magnetische verf. De magneten voor op de koelkast zijn verkrijgbaar in diverse soorten en voor verschillende prijzen.