Koen Schuurmans
Image default
Zakelijke dienstverlening

De leverancier van secundaire bouwgrondstoffen voor de infrastructuur

Tegenwoordig is de circulaire economie niet meer weg te denken. In deze economie worden grondstoffen zo veel als mogelijk gebruikt. Pelt & Hooykaas uit Rotterdam verkoopt al jaren secundaire producten als funderings-, halfverhardings-, toeslag-, bestortings- en stabilisatiemateriaal aan hun klanten. Deze producten hebben verschillende toepassingsmogelijkheden en u krijgt hier deskundig advies voor. Kies bijvoorbeeld voor het hoogwaardige betongranulaat. Kortom, kiest voor deze leverancier voor secundaire bouwgrondstoffen, dan weet u zeker dat u samen met hen kiest voor een duurzaam milieu.

Het belang van circulaire bouwgrondstoffen

Tegenwoordig is het erg belangrijk om aan het milieu te denken en dit wordt steeds belangijker. Er zijn niet oneindig veel natuurlijke grondstoffen en daarom moeten ze niet uitgeput worden. Deze leverancier maakt daarom geen gebruik van primaire bouwgrondstoffen, maar secundaire bouwgrondstoffen. Deze grondstoffen worden gebruikt voor infrastructurele projecten en zijn dus niet uit de natuur gewonnen. Ze zijn ontstaan als rest- of als bijproduct uit andere productieprocessen. Ook voldoen de bouwgrondstoffen zoals betongranulaat aan de milieunormen die gelden voor steenachtige bouwstoffen. Zo kunnen ze altijd op een verantwoorde wijze toegepast worden. Zie voor meer informatie de website pelt-hooykaas.nl.

 

Maak uw infrastructuur circulair

Bent u op zoek naar een leverancier voor bouwgrondstoffen zoals betongranulaat? Koop dan uw producten bij Pelt & Hooykaas om uw infrastructuur circulair te maken. Deze expert maakt gebruik van grondstoffen die voortkomen uit reststoffen van andere productieprocessen. Met de producten die u kunt kopen kunnen wegen, fiets- en wandelpaden worden gerealiseerd. Door het verlagen van emissies, het verstandig gebruiken van grondstoffen en door de milieuvriendelijke toepassingen bieden zij circulaire oplossingen voor alle projecten in de infrastructuur. Neem contact op met deze producent en leverancier voor secundaire bouwgrondstoffen of vraag een offerte aan voor een prijsberekening. Deze specialisten van dit bedrijf kijken graag met u mee en geven waar nodig deskundig advies.