Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

De beste cocktailbars van Nederland

De beste cocktailbars van Nederland

 

Naast dat je een heerlijke cocktail zelf thuis kan maken met de cocktail spullen van cocktail-shop.nl zijn er natuurlijk ook genoeg horecagelegenheden waar je een fantastische cocktail kunt drinken. De bars in Nederland zijn enorm in opkomst en zeker in de grote steden zijn deze cocktail bars genoeg te vinden. Wij hebben een lijstje in elkaar gezet met de beste bars in Nederland. Waarom moet je deze bar bezoeken? Waar is de bar te vinden? En wat moet je er bestellen?

 

  • Amehoela (Rotterdam)

Deze cocktailbar is te vinden in Rotterdam, Mauritsweg 33. De naam zegt het al, tropische sferen en een Zuid-Amerikaans karakter. De rum cocktails zijn hier dan ook de specialiteit en in overvloed te vinden. Zeker een bezoekje waard als je in Rotterdam bent.

  • EVE (Tilburg)

De cocktailbar van Tilburg, te vinden aan de Burgemeester Stekelenburgplein 208. Er worden hier niet alleen cocktails geserveerd maar dat is wel waar EVE gespecialiseerd in is. Een gaaf interieur en de beste cocktail om hier te bestellen is de Moscow Mule.

  • Rum Club (Utrecht)

Als je in Utrecht bent is dit er eentje hoor. Te vinden op Oudegracht aan de Werf 111. Als je binnen komt kijk je je ogen uit. Een fantastische cocktailbar met overheerlijke cocktails. Naast heerlijke cocktails ook perfecte gerechten. Als echte rum liefhebber moet je in deze cocktailbar zijn met een enorm assortiment aan rummen is dit een bar om te bezoeken.

  • Bar Branie (Amsterdam)

De eerste cocktailbar in onze hoofdstad Amsterdam. Te vinden aan de Ten Katestraat 26a in Amsterdam-West. De Pandan Daiquiri is de handtekening van deze zaak, en eentje die je moet bestellen. Met een leuk interieur en tropische tenten is dit een zaak om in te lijsten.

  • Bricks (Den Haag)

Een super gave, industriele cocktailbar in Den Haag. Te vinden aan de Prinsestraat 5a. Door Esquire in 2019 uitgeroepen tot beste nieuwe cocktailbar is er eentje om heen te gaan. De bar wordt gedeeld met het restaurant Meatcave. De cocktails zijn zo goed dat er geen favoriet is aan te wijzen.

  • Bar Wigbolt (Haarlem)

Heerlijke cocktails in Haarlem zijn te vinden aan de Smedestraat 41. De klassieke cocktails zijn van hoog niveau en overheerlijk. De espresso martini is er eentje die je niet vergeet als je bij Bar Wigbolt bent geweest.

Liever zelf de cocktails een keertje maken? Vergeet dan niet jouw cocktail spullen online te bestellen.