Koen Schuurmans
Woning en Tuin

Dakdekker Den Haag vinden

Zoekt u een dakdekker Den Haag voor het repareren van een lekkage? Of is uw pand toe aan een geheel nieuw dak en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is Kewodak het bedrijf waar u op kunt vertrouwen. Als professionele dakdekkers richten wij ons op het repareren, renoveren, onderhouden en aanleggen van platte daken. Wij doen dit al sinds 1984 en kunnen onszelf dus ware specialisten noemen op dit gebied. Kewodak is er voor particulieren en bedrijven. We komen bij u langs voor het uitvoeren van kleine reparaties, maar kunnen ook uw gehele kantoorpand van een nieuw dak voorzien.

Kewodak in uw omgeving

Dakdekkersbedrijf Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit betekent dat wij snel ter plekke kunnen zijn in alle omliggende steden. Bij een dak lekkage staan wij direct voor u klaar om een spoedreparatie uit te voeren. U kunt ons hiervoor dag en nacht bellen, omdat het erg belangrijk is dat een lekkage direct gerepareerd wordt. Als hiermee een paar uur wordt gewacht, zal de lekkage zich langzaam uitbreiden, waardoor de schade aan uw dak steeds groter wordt. Twijfel dus niet en neem direct contact op met de service afdeling van Kewodak.

Zonnepanelen plat dak

Kewodak vindt het milieu erg belangrijk en daarom richten we ons op het gebruik van duurzame materialen. Daarbij kunt u bij ons terecht voor de aanleg van milieuvriendelijke en energiebesparende daken. Wij kunnen zes verschillende soorten daken voor u aanleggen die vriendelijk zijn voor het milieu en uiteindelijk ook uw portemonnee. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens gedacht aan zonnepanelen plat dak? Een plat dak heeft als voordeel dat de zonnepanelen precies in de juiste hoek ten opzichte van de zon kunnen worden geplaatst. Voor meer informatie over onze zonnepanelen kunt u gerust contact met ons opnemen.

http://www.kewodak.nl/