Koen Schuurmans
Woning en Tuin

Alle Rommel Opgeruimd klaart de opruim-klus voor u!

Een huurwoning ontruimen na overlijden is in vrijwel alle gevallen lastig en beladen. U heeft te maken met een verlies van een dierbare. En om dan op korte termijn een huis helemaal leeg en schoon op te leveren kost heel veel energie. Graag wijzen we u erop dat u gebruik kunt maken van de diensten van Alle Rommel Opgeruimd.

Wij zijn een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het leeghalen van de meest uiteenlopende woningen. Nadat u voor u belangrijke meubels en andere spullen heeft meegenomen, draagt ons team zorg voor de rest. Overgebleven inboedel, gordijnen, vloerbedekking, witgoed en kleine prullaria: we zorgen dat alles meegenomen wordt. Zijn er gaatjes in muren? Die werken we stuk voor stuk keurig weg.

Het huis blijft vervolgens bezemschoon achter, precies zoals de woningbouwcorporatie het wenst. Graag lichten we toe wat we in uw situatie kunnen betekenen. U kunt vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken. Naast woonhuizen zijn we overigens ook zeer bedreven in het leeghalen van bedrijfspanden, bergingen, garages en zolders.

Vaste prijs en oplevergarantie

Het leeg opleveren van een huurwoning na overlijden kan veel stress veroorzaken. Maar geen zorgen, via allerommelopgeruimd.nl regelt u vandaag nog hulp. Ons team is flexibel. We kunnen direct voor u aan de slag. Wij werken al jaren in deze branche en zorgen ervoor dat woningen leeg, zonder stoffering, met alle muren en deuren in tact achterblijven. We kunnen ons voorstellen dat u geen plek heeft voor de inboedel. Wij kunnen ons er over ontfermen en zorgen dat de meeste spullen een tweede leven krijgen.

Alle Rommel Opgeruimd regelt voor u volledige ontzorging tegen een van te voren afgesproken all-in prijs. Onze tarieven zijn scherp en vallen in de praktijk zeker tien tot vijftien procent lager uit dan die van collega’s. Onze medewerkers zijn uiterst gedisciplineerd en discreet. We werken snel en doen wat we beloven.

Voor een kennismakingsafspraak kunt u bellen met 06 4156 8242. Mailen kan vanzelfsprekend ook, ons e-mailadres is info @ allerommelopgeruimd.nl. Wenst u een offerte ontvangen, vul dan het online contactformulier in.

http://www.allerommelopgeruimd.nl/