Koen Schuurmans
Image default
Eten en drinken

Catering in bestellen doe je bij cateraar Happie Delivery

Cateraar Happie Delivery heeft een nieuw online bestelplatform waar u al uw catering kunt bestellen, ongeacht voor welke gelegend. Voor bruiloften, verjaardagen, jubilea, maar ook voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, heisessies of gewoon een gezellige borrel met collega’s. 

Welke catering levert Happie zoal?

Bij deze traiteur Amsterdam kunt u terecht voor de lekkerste lunches en high tea’s voor in de middag. Feestje kunnen worden verwelkomt door onze borrelhapjes. Van Italiaanse appetizers tot Franse Hors d’ouvres en van Spaanse tapas tot Amerikaanse fingerfood. Als u avond vullende maaltijden nodig hebt kunt u kiezen voor diverse soorten buffetten. Italiaanse buffetten, maar ook Spaanse, Mexicaans, Luxieuze en alles er tussen, vindt u in ons assortiment. Wilt u uw feestje echt spetterend krijgen, neem dan een een kijkje bij onze partycatering en onze exotische cocktails.

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt heel eenvoudig online bestellen met ons bestelplatform. Bestelt u bijvoorbeeld catering in Hoofddorp. Dan vult u hoofddorp in als lever locatie en kunt u uw favoriete gerechten uitkiezen. Plaats de gerechten in uw winkelwagen en ga door naar de checkout. Met een paar klikken op uw muis heeft u uw bestelling gedaan. U kunt zelf kiezen hoelaat u de catering afgeleverd wilt hebben. Ook kunt u zelf uw betaal methode kiezen. Betalen per Ideal of pinnen aan de deur. Het kan allebei. Bedrijven kunnen ook op factuur betalen indien gewenst.

Heeft u een grote order? Dan snappen wij als u eerst even contact wilt. Wij raden het zelfs aan. Dan kunnen wij even de bestelling doorspreken en eventuele apparte wensen goed noteren in ons systeem. Wij maken ten alle tijden een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar van 09:00 tot 21:00. 

Waar kan ik catering laten leveren?

Catering nodig in Almere of zoekt u een catering in Aalsmeer? Dan zit u bij Happie aan het juiste adres. Sterker nog… Wij leveren in heel Noord-holland, Almere en het gooi! Dus ook als u in een van de andere steden of dorpen woont, bent u welkom bij ons.

 

Hoe levert Happie de catering af?

Happie levert de catering geheel op temperatuur af in geisoleerde thermoboxen. Als u een buffet heeft bestelt dan zetten wij dit buffet geheel voor u op. U hoeft niets zelf te doen behalve te genieten. Wanneer u en uw gasten uitgegeten zijn, komen wij alles spullen weer ophalen, op een moment dat u uitkomt.