Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Bij Maters en De Koning een ontwerp laten maken

Ben je opzoek naar een goed ingenieursbureau waar je een mooi ontwerp kunt laten maken voor een mooi nieuw project? Een project binnen de civiele techniek of een mooi nieuw algemeen gebouw? Dan ben je bij Maters en De Koning aan het juiste adres. Zij zijn een ingenieursbureau die ontwerpen maakt, berekeningen maakt, adviseert in het traject waar nodig en begeleid iedereen rondom het project. Maters en De Koning heeft al veel projecten achterwegen liggen en heeft daarom veel ervaring op gedaan. Het team van specialisten staat klaar voor nieuwe projecten en altijd met veel enthousiasme en plezier! 

De diensten 

Een nieuw project wordt volledig begeleid door Maters en De Koning op constructief gebied. Je kan er een schets, tekening of berekening laten maken. Wanneer het project gestart is, begeleiden ze de klanten, maar ook de opdrachtgevers met alle plezier en succes door het traject heen. Alle begeleiding wordt uiteraard met veel technische deskundigheid en contractuele adviezen gegeven. 

Welke projecten worden aangenomen

Maters en De Koning heeft twee vestigingen gelegen in Roosendaal en Rotterdam. Alle projecten komen voor het grotendeel uit Nederland vandaan. Ook hebben zij al meerdere keren werk geleverd in het buitenland. De projecten gaan vooral om het ontwerpen, renoveren, adviseren of berekenen van bruggen, waterkades, constructie gebouwen, stalen koel en vrieshallen. Hieronder zet ik een aantal voorbeelden van projecten die ze gedaan hebben en welke diensten zij hierin geleverd hebben:

  • Watermolenbeek Roosendaal: Verzorging van berekeningen en tekeningen. Deze watergang zorgt ervoor dat het hemelwater door een snelle afvoer geleid word, de watergang loopt dwars door de gemeente.

  • Haven Steenbergen: De engineering en kadeconstructie is ontworpen door Maters en De Koning. Ze zijn het hele traject betrokken geweest en hebben hierin toezicht gehouden en geadviseerd waar nodig. 

Op de website vind je alle projecten die ze gedaan hebben, neem gerust een kijkje of neem contact op voor een nieuw project!