Koen Schuurmans
Image default
Tuin en buitenleven

Alle benodigdheden voor jouw tuin bij Bustotaal

Bij bustotaal kan je alle producten vinden die jij in jouw tuin zou kunnen gebruiken. Veel van deze producten worden bij Bustotaal zelf gemaakt, en er is ook een goede samenwerking met lokale bedrijven die ook spullen produceren. Aangezien het bedrijf al meer dan 60 jaar bestaat, ben je er in elk geval van verzekerd dat het goede producten zijn. Ook is er samenwerking met Fouragehandel Bus BV. Dat is een bedrijf die zich actief in blijft zetten voor groene energie en ook de tuin en landbouwsector. Bustotaal is hier later pas bijgekomen met een webshop, maar er blijft veel ervaring.

Wat als producten niet leverbaar zijn?

Het gebeurt niet heel vaak, maar het kan wel eens gebeuren dat een product tijdelijk, of helemaal niet meer leverbaar is. Mocht het product tijdelijk niet geleverd kunnen worden, dan wordt er door Bustotaal alles aan gedaan om het toch zo snel mogelijk op te sturen. Wel word je altijd op de hoogte gehouden van alle levertijden van jouw bestelling en krijg je een bericht als er meer informatie is.

Mocht er een product helemaal niet meer op voorraad zijn en ook niet meer binnenkomen, dan wordt er samen gekeken met Bustotaal of er een vergelijkbaar product is. Heb je het product al wel besteld, dan is het mogelijk om dit te ruilen of om het te annuleren.

Hoe kan er gecommuniceerd worden?

Er zijn meerdere manieren om contact te krijgen met Bustotaal. Zo kan je gemakkelijk communiceren via de mail. Soms kan het voorkomen dat je automatisch de nieuwsbrief krijgt, maar mocht je dit liever niet willen, dan is er vaak een link onderaan de nieuwsbrief. Ook kan je een mailtje sturen naar het e-mailadres van Bustotaal. Natuurlijk is Bustotaal ook via de post en de telefoon te bereiken. Alle gegevens zijn te vinden op de website en er is meer informatie onder het kopje Meest gestelde vragen.