Koen Schuurmans
Image default
Electronica en Computers

Waarom een portofoon in de fabriek niet mag ontbreken

In fabrieken is productie prioriteit nummer één, dus is het geen verrassing dat interne communicatie op de productievloer bij de meeste fabrikanten niet op de radar staat.

Krijg de hulpmiddelen die je nodig hebt om vandaag nog te beginnen met het plannen en uitvoeren van een succesvolle interne communicatiestrategie!

Door fabrieksarbeiders te voorzien van de tools en informatie die ze nodig hebben om hun werk effectief uit te voeren, kunnen de operationele efficiëntie, de veiligheid op de werkplek en de betrokkenheid van werknemers bij teamleden die van oudsher over het hoofd worden gezien, worden verbeterd. En niet te vergeten, een betrokken en geïnformeerde frontlinie heeft een positieve invloed op de financiële prestaties.

Als er iets mis gaat, hebben werknemers en managers betrouwbare communicatiemiddelen nodig om problemen snel op te lossen. Face-to-face communicatie is niet altijd mogelijk, e-mail service kan uitvallen, en belbomen zijn nu een relikwie uit het verleden.

Met mobiele technologie zoals portofoons industrie voor werknemers kun je ervoor zorgen dat je werknemers en managers met het nodige personeel kunnen communiceren.

De dagen dat managers taken delegeerden zonder enige ruimte voor discussie of vervolgvragen zijn voorbij. Bedrijven die hun werknemers willen behouden en het verloop willen terugdringen, moeten een methode van tweerichtingscommunicatie opzetten, met name voor een gedistribueerd personeelsbestand waar de meerderheid van de werknemers niet achter een bureau werkt.

Communicatiekanalen voor werknemers met toegang tot instant messaging stellen werknemers in staat hun manager te bereiken voor een snel antwoord of één-op-één contact te leggen met hun collega’s zonder dat ze zich op dezelfde fysieke locatie hoeven te bevinden als de persoon aan de andere kant van de lijn.