Koen Schuurmans
Image default
Marketing

Voordelen van een goed gemaakte en bijgewerkte website!

Iedereen weet dat een website onmisbaar is voor het succes van een merk. Maar weinigen besteden aandacht aan de levensduur van een website (2 tot 3 jaar). Zonder twijfel is het gedrag van jouw klanten veranderd en verandert het voortdurend. En jouw website moet meegaan met deze beweging!

Dankzij de toegang tot smartphones zoekt de consument vandaag rechtstreeks op mobiele toestellen naar oplossingen, bedrijven en informatie. Wanneer zij niet het verwachte resultaat vinden, kiezen zij uiteindelijk voor bedrijven die een aantrekkelijke website hebben en snel antwoorden kunnen bieden. 

Het herontwerp moet visuele attributen en functionaliteit redden, d.w.z. dat het erop gericht moet zijn te voldoen aan de behoeften van de klant van vandaag en de nodige ondersteuning te bieden voor hun vragen en wensen. 

Een website laten maken Groningen door een gespecialiseerd bureau biedt jouw bedrijf tal van voordelen, vooral wanneer hij gekoppeld wordt aan een goede digitale marketingstrategie. 

Bekijk de belangrijkste voordelen van een goed gemaakte en bijgewerkte website: 

Jouw website moet gevonden worden! 

De gewoonte om op Google te zoeken is een deel van ons leven geworden. En als je er over nadenken, zijn er maar weinig acties die je onderneemt zonder eerst op Google te zoeken. 

En zo begint de relatie tussen jouw bedrijf en de klant. Hij zoekt naar een manier om het probleem op te lossen onmiddellijk verschijnt jouw site in zoekopdrachten, het aanbieden van de oplossing!

Sociale netwerken en relaties kanalen 

Sociale netwerken zijn essentieel voor de groei van jouw bedrijf en de loyaliteit van jouw klanten. Met een website zijn de oplossingen die via sociale media worden aangeboden, volledig en efficiënt, en worden de resultaten van digitale marketingstrategieën benut. 

Het genereren van leads en het verhogen van de verkoop

Naast het overbrengen van geloofwaardigheid, dient jouw website als een digitale etalage waar je informatie over jouw bedrijf tentoonstelt, zoals aangeboden producten en diensten, cases en zelfs jouw verkoopteam. Voeg call-to-action en contactformulieren toe op strategische plaatsen, om leads vast te leggen en jouw verkoop te verhogen!

Volg het gedrag van jouw klanten

Door een website laten maken Groningen, in overeenstemming met jouw huidige bedrijfsstrategie, kunt je het gedrag van jouw klanten in relatie tot jouw bedrijf op gedetailleerde wijze volgen. 

Met sommige tools kunt je bijvoorbeeld te weten komen hoe lang hij op jouw pagina heeft gebladerd en wat de meest bezochte secties waren. Met deze gegevens kunt je jouw verkoopstrategieën bijsturen om de resultaten te verbeteren.