Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Vloertegels met een mooie uistraling voor ieder interieur

Hexagon vloer tegels

Hexagon vloer tegels hebben een leuke mozaïek achtige uitstraling en staan mooi bij een passend interieur. De hexagon tegels keuken geven de keuken een unieke uitstraling. De tegels zijn van glasmozaiek gemaakt. Ze hebben een bijenkorf achtige look en geven een speels uiterlijk aan uw interieur. Glasmozaiek is een speciale kunstzinnige toepassing voor hoog kwalitatieve tegels. Mozaiek tegels badkamer zijn waterbestendig en geven de badkamer een luxueuze sfeer. De tegels zijn niet duur en zijn makkelijk te leggen. Mozaiek tegels badkamer en hexagon tegels keuken zijn in diverse kleurtinten en patronen gemaakt van bijenkorf graat patronen tot kleine blokjes. De tegels hebben een mooie glans.

Mozaiek tegels plaatsen

Er zijn diverse methoden om de mozaiek tegels te plaatsen. Dit kunt u zowel zelf doen als door een tegel legger die niet teveel op meters kijkt maar meer op resultaat. Het is wel werk wat heel secuur en precies moet gebeuren zodat de tegels netjes op elkaar aansluiten en zonder schade geplaatst worden. Het is meer een kunst dan gewoon snel tegel leggen en dient kwalitatief goed te gebeuren.

Onderhouden van mozaiek tegels

De tegels vragen eenvoudig onderhoudt. Op zich zijn alle schoonmaakmiddelen geschikt die geen krassen vormen op de tegeltjes. Zachte doeken en dweilen zonder schurende werking zijn aan te raden om hexagon tegels keuken en mozaiek tegels badkamer optimaal te reinigen. De tegeltjes glanzen snel weer en gaan lang mee.

Sfeervol en hygiënisch

Glasmozaiek zorgt voor een betere lichtinval in de ruimte door de weerspiegeling waardoor een ruimte nog groter lijkt. U krijgt een speels effect hiermee. Groot voordeel is dat ze niet gaan beschimmelen zoals bij gewone tegels wel het geval is en dus makkelijk in ruimtes kunnen worden geplaatst waar veel vocht aanwezig is zoals keuken en badkamer.