Koen Schuurmans
Image default
Auto's en Motoren

Rittenregistratie: iedere dag, ieder uur, iedere minuut, iedere seconde wordt geregistreerd

De juiste rittenregistratie. Zoals beloofd gaan u en ik eens goed kijken naar de inhoud van de vier grote koelboxen. In iedere box zitten vier trommels. Deze trommels zitten helemaal vol met lekkere boterhammen. U en ik gaan eens kijken wat er op het brood zit. Op de eerste plaats zien we heel erg veel variatie. Maar de basis wordt ieder keer gevormd door brood met daarop allerlei soorten beleg. We zien in ieder geval hagelslag, niet steeds dezelfde hagelslag. Maar ook hier zien u en ik variatie. Rittenregistratie.

De vier koelboxen zijn echt helemaal tot aan de nok gevuld

Rittenregistratie. U en ik zien hagelslag in diverse soorten: melk, puur, hagelmix, muisjes, enz., enz. En dan komen u en ik toe aan de jam. Je staat versteld van de hoeveelheid verschillende soorten jam. Ja, smullen maar. U en ik gaan ze zeker niet allemaal noemen maar wel een paar: aardbeienjam en abrikozenjam. Voordat de boterhammen de trommels en de koelboxen in gingen is er volop gesmeerd met boter. U en ik zien ook hier veel verschillende soorten boter. U en ik noemen helemaal geen merken, zeker niet. Rittenregistratie.

De inhoud van de koelboxen doet een hele verre reis vermoeden

Rittenregistratie. Nu gaan we eens kijken naar de diverse soorten brood. Ook hier noemen we niet alles op omdat het anders veel te lang gaat duren. Bovendien kennen we zeker niet alle soorten brood bij naam. Maar dat is zeker geen schande want het wemelt van de soorten brood. Er volgt nu een opsomming die zeker niet compleet is. Wit brood, bruin brood, tarwebrood, vloerbrood, broodjes, roggebrood, stokbrood, brood met spelt, brood met sesam, enz., enz. Ja het bakkertje van de firma van de Witte Kar bakt lekker. Rittenregistratie.