Koen Schuurmans
Bedrijven

Meubels spuiten

Meubels laten spuiten door Bart Dijkhof

Beschikt u over meubels en wilt u deze van een nieuw laagje verf of lak laten voorzien? Dan zit u goed bij Bart Dijkhof. Als meubelspuiterij maken wij meubels weer als nieuw. Daarnaast is het laten spuiten van meubels ook een goede optie als u uw huidige meubels van een frisse nieuwe uitstraling wilt voorzien. Hierdoor is het niet noodzakelijk om geheel nieuwe meubels aan te schaffen.

Ruim 30 jaar ervaring

Bart Dijkhof is al sinds 1984 actief als spuiterij. Wij hebben dus vele jaren ervaring met het spuiten van meubels. Kwaliteit staat bij onze werkzaamheden hoog in het vaandel. We werken daarom met een team van vakbekwame mensen die goed voor hun werkzaamheden zijn opgeleid. Niet voor niets is Bart Dijkhof een AF erkend bedrijf, wat inhoudt dat ons bedrijf voorzien is van een kwaliteitskeurmerk.

Ook voor interieur en keukens

Naast het spuiten van meubels verzorgen wij ook het spuiten van interieur en keukens. Als u ons inschakelt zullen wij u van deskundig advies over de mogelijkheden voorzien. Deze zijn namelijk eindeloos. Wij kunnen verschillende materialen spuiten, in allerlei verschillende kleuren.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over het spuiten van meubels vrijblijvend contact op. Bart Dijkhof is telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: 0313 651 222.

http://bartdijkhof.nl/