Koen Schuurmans
Electronica en Computers

Luidsprekers van BeoSound zijn fantastisch!

De mensen van BeoSound brengen smarttechnieken en bijzonder goede geluidweergave samen in fraai uitgevoerde luidsprekers. De ontwikkelingen in audio, audioapparatuur en het streamen van muziek verheffen het eenvoudig luisteren van muziek tot een technisch hoogstandje. Bang en Olufsen hebben een prachtige bijdrage geleverd voor een woning op het gebied van geluid.

Het design en de kleurstellingen waaruit gekozen kan worden maken het mogelijk om voor elk interieur een passende luidspreker te vinden. De looks verschillen tussen de luidsprekers onderling maar de kwaliteit zeker niet. Wit- of zwart-, zilver- of goudkleurig, Bang en Olufsen staat altijd voor een enorm goede geluidkwaliteit en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen.

BeoSound: prachtig geluid én design

Luidsprekers van Beosound zijn in verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Onopvallend en klein maar ook karakteristiek of hypermodern valt er te kiezen wanneer het om uitstraling gaat. Van klein naar groot de luidsprekers zijn allen even uniek qua ontwerp. De systemen van BeoSound sluiten perfect op elkaar aan.

De BeoSound 1 en de BeoSound 2 zijn prachtig ontworpen luidsprekers die zeer goed het geluid door de kamer heen verspreiden, omdat de luidspreker in 360 graden het geluid de kamer instuurt. Het streamen van muziek gaat vlekkeloos op deze luidsprekers en dankzij een ingebouwde accu is men gegarandeerd van een aantal uren draadloos luister plezier. De bediening van deze speakers kan via smartphone of tablet maar op de luidspreker zitten ook knoppen voor de elementaire functies zoals volume beheersing en de toetsen om een nummer op pauze te zetten of om een nummer naar voren of naar achteren te skippen.

De Beolit luidspreker is een draagbare draadloze uitvoering om mee te nemen in de caravan of achtertuin. Ook uitgerust met een 360 graden speaker en een serieuze batterij is het mogelijk om 24 uur van muziek te genieten. De bluetooth en multiroom functies maken al deze slimme luidsprekers hypermodern en de draagband maakt het een handig geheel. De Beoplay P2 is weer kleiner van formaat dan de Beolit, en past keurig in een handtas of rugzak.

Vriendelijk in de bediening

Tevens is er de mogelijkheid om de luidsprekers in multiroom opstelling te gebruiken. Zo is het mogelijk om via verschillende luidsprekers, verschillende muziek in verschillende ruimtes af te laten spelen, op een verschillend volume. Het klinkt gecompliceerder dan dat het is, want bij BeoSound is het bedieningsgemak niet uit het oog verloren.

Wanneer we even kijken naar de BeoSound Edge gaat er weer een andere wereld voor ons open. Niet alleen het sublieme geluid en het design maar ook de bediening is va een ander niveau. Deze ronde luidspreker is bijzonder omdat door het heen en weer rollen van de luidspreker het volume bepaald kan worden. Met een lichte aanraking aan de buitenkant kan men functies bedienen zoals afspelen, pauzeren en een nummer overslaan. Er is ook een optie om een bedieningsconsole voor het geheel aan te schaffen. Het aansluiten van de luisprekers is zeer overzichtelijk en gemakkelijk.

https://morelisse.nl/product-categorie/luisteren/